X

Samsung. Va COPIA Acest Produs IMPORTANT al Companiei Apple

Samsung

. Compania coreeana se pregateste sa lanseze o noua copie a unui produs creat de catre cei de la Apple, iar asta pentru ca a cam ramas in urma intr-un segment de piata in care avea succes. Mai exact, se pare ca tabletele iPad Pro nu prea au un competitor pe masura de la Samsung, astfel ca se pregateste lansarea Galaxy Tab Active Pro, o tableta gandita special pentru profeisonisti, si mediul de afaceri, exact precum iPad Pro.

Samsung. Deocamdata coreenii au inregistrat ca marca denumirea Galaxy Tab Active Pro, insa chiar si doar in baza ei, e destul de clar spre ce se indreapta lucrurile, planul fiind de a oferi o alternativa pentru produsele companiei Apple. Inregistrarea ca marca a denumirii Galaxy Tab Active Pro a fost facuta in data de 13 iunie in Uniunea Europeana, deci cu doar cateva zile in urma, planurile Samsung parand sa mearga intr-o directie a lansarii rapide.

Samsung. Va COPIA Acest Produs IMPORTANT al Companiei Apple

Samsung. In octombrie 2018 a fost lansata Galaxy Tab Active 2 pentru mediul de afaceri, deci de peste 1 an si jumatate n-au mai existat noutati in acest segment de piata pentru produsele coreenilor. O concurenta pentru iPad Pro va fi o problema serioasa pentru Apple, iar asta deoarece Samsung va incerca cu siguranta sa-si vanda produsul la un pret inferior, mai ales ca va fi si de calitate inferioara in comparatie cu ceeac ce ofera americanii.

Samsung. iPad Pro cam domina piata tabletelor pentru companii, si tabletele iPad domina in genera piata tabletelor, iar Samsung inca nu are vreun produs concurent care sa se lupte eficient cu ceea ce vand americanii. E greu de spus daca Galaxy Tab Active Pro va rezolva aceasta problema pentru compania Samsung, insa e destul de clar faptul ca exista interes din partea coreenilor pentru a le da ceva batai de cap celor de la Apple.

Samsung. Nu se stie inca vreo posibila data la care tableta Galaxy Tab Active Pro va fi lansata pentru clientii din mediul de afaceri, dar probabil ca nu va trece foart emult timp.

This post was last modified on iun. 17, 2019, 9:19 AM 09:19

Disqus Comments Loading...