X

Google Pixel 4, SCHIMBARE MAJORA pentru Camera, Luata din iPhone

Google Pixel 4 are o schimbare foarte importanta pentru camera dezvaluita astazi, si ea este preluata direct de la camerele telefoanelor iPhone ale companiei Apple. Mai exact, vorbim despre implementarea in camera Google Pixel 4 a suportului pentru gama de culori P3, care poate surprinde cu 25% mai multe culori decat cea sRGB din actualele telefoane Android.

Google Pixel 4 va avea si un ecran care va fi capabil sa afiseze toata gama de culori P3, din moment ce si camera va putea fi capabila sa inregistreze asa ceva, deci vorbim despre o evolutie majora. Google a promis inca de anul trecut ca va implementa aceasta schimbare in telefoane, si iata ca Google Pixel 4 aduce noutatea pentru toata lumea.

Google Pixel 4 va avea si o setare speciala in aplicatia pentru camera care va permite activarea, sau dezactivarea, functiei de catre utilizatori, deci nu trebuie in mod neaparat sa fie folosita. E improbabil ca vreunul dintre clientii care vor cumpara Google Pixel 4 sa aleaga sa nu foloseasca aceasta functie, asa ca pozele facute cu telefonul vor fi mult mai bune.

This post was last modified on iul. 7, 2019, 7:35 PM 19:35

Disqus Comments Loading...