X

WhatsApp. ATENTIE! Aceste Telefoane vor fi BLOCATE in Aplicatie

WhatsApp. Populara aplicatie de mesagerie, cu aproape 2 miliarde de utilizatori activi lunar in momentul de fata la nivel global, urmeaza sa blocheze o serie de telefoane mobile in urmatoarele zile, ceea ce este foarte important. Incepand cu data de 1 iulie telefoanele cu sistem de operare Windows Phone nu vor mai avea aplicatia WhatsApp disponibila pentru instalare din Windows Store, deci utilizatorii vor trebui sa descarce aplicatia din magazine terte, de unde ar putea fi modificata.

WhatsApp. Incepand cu data de 1 decembrie 2019, aceste modele de telefoane nu vor mai putea accesa reteaua aplicatiei de mesagerie, si nu vor mai putea trimite mesaje, deci trebuie inlocuite pana acum, daca sunteti dependenti de ea. Schimbarea aceasta pentru Windows Phone in WhatsApp a fost anuntata de catre foarte mult timp pentru utilizatori, iar toti cei care inca n-au aflat despre acest mesaj, ar trebui sa fie foarte atenti, pentru ca vor ramane in afara ei.

WhatsApp. ATENTIE! Aceste Telefoane vor fi BLOCATE in Aplicatie

WhatsApp. Tot incepand cu data de 1 iulie telefoanele iPhone cu iOS 7 si cele cu Android 2.3.7, sau orice versiuni inferioare, nu vor mai putea sa inregistreze conturi in platforma de mesagerie. Telefoanele care inca mai ruleaza aceste sisteme de operare vor putea folosi in continuare platforma WhatsApp, daca au un cont deja inregistrat, deci din acest punct de vedere utilizatorii nu trebuie sa isi faca extrem de multe griji deocamdata.

WhatsApp. Pe de alta parte, de la 1 februarie 2020 aceste modele de telefoane nu vor mai avea acces la reteaua de mesagerie, deci daca nu sunt inlocuite, nu vor mai putea fi folosite pentru comunicari. Este destul de normal ca lucrurile sa se desfasoare asa din moment ce aceste versiuni ale sistemelor de operare sunt vechi de peste 5 ani de zile, iar WhatsApp nu poate oferi suport pentru dispozitive antice, care sunt folosite si in numar foarte redus.

WhatsApp. Toate aceste schimbari au mai fost anuntate, insa pentru ca se apropie data de 1 iulie, e foarte bine sa stiti ce urmeaza sa se intample, mai ales daca aveti un telefon foarte vechi.

This post was last modified on iun. 27, 2019, 8:08 AM 08:08

Disqus Comments Loading...