X

WhatsApp. Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii Aplicatiei

WhatsApp. Daca folosesti aplicatia de mesagerie, atunci o veste grozava a venit astazi pentru toti utilizatorii aplicatiei de mesagerie din intreaga lume, si totul vine ca o foarte mare surpriza in acest moment. Mai exact, un nou studiu realizat pentru platforma de mesagerie dezvaluie faptul ca folosirea zilnica a WhatsApp ar fi buna pentru sanatatea oamenilor, ceva ce poate parea extraordinar de greu de crezut pentru orice persoana care o foloseste.

WhatsApp. Unele studii au spus ca platforma de mesagerie creeaza dependenta, si ca a o folosi fara oprire nu este tocmai ceva ce ar trebui sa faca un om normal, dar iata ca exista si studii contrare in ceea ce o priveste. Aplicatia WhatsApp este buna pentru sanatatea psihica a oamenilor doar daca acestia petrec timpul discutand cu prietenii, sau familia, ceea ce ii apropie de persoanele dragi, insa are si alte efecte beneficide asupra lor.

WhatsApp. Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii Aplicatiei

WhatsApp. Mai exact, cei care folosesc aplicatia in mod regulat pentru a discuta cu prieteni si membri ai familiei au raportat ca nu se simt la fel de singuri, si ca au o parere mult mai buna despre ei. Descoperirile din acest studiu le contrazic pe multe altele publicate in trecut, si se pare ca nu doar WhatsApp ar fi buna pentru sanatatea mintala a utilizatorilor, ci si alte aplicatii de mesagerie care ofera functionalitate similara pe telefoane.

There’s lots of debate about whether spending time on social media is bad for our well-being but we’ve found it might not be as bad as we think. The more time people spent on WhatsApp, the more this related to them feeling close to their friends and family and they perceived these relationships to be good quality.

WhatsApp. Studii facute in trecut spuneau ca Facebook ii face pe oameni sa se simta mult mai deprimati decat erau in trecut, dar si mai invidiosi pe cei care se lauda cu diverse realizari, sau obiecte pe care le detin. In cazul WhatsApp lucrurile sunt inverse, dar numai pentru cei care discuta cu persoane apropiate in fiecare zi, iar lipsa laudelor din platforma ii ajuta sa nu ajunga deprimati, sau mai rau de atat.

WhatsApp. Desigur ca folosirea in exces a platformelor de acest gen nu este spre beneficiul nimanui, asa ca aveti foarte mare grija ce faceti in viata de zi cu zi, si nu va lasati pacaliti de promisiuni care nu prea au baza reala.

This post was last modified on iul. 16, 2019, 11:38 AM 11:38

Disqus Comments Loading...