X

WhatsApp, Facebook, Instagram au MARI PROBLEME de Functionare

WhatsApp, Facebook, Instagram, Facebook Messenger, au foarte mari probleme de functionare de cateva ore bune, foarte multi utilizatori plangandu-se din cauza a ceea ce se intampla in lumea intreaga chiar acum. WhatsApp, Facebook, Instagram au in primul rand probleme cu incarcarea, afisarea, sau trimiterea de imagini catre alte persoane, reteaua de socializare avand deasemenea probleme foarte mari cu afisarea acestora la postarile facute de catre utilizatori, totul fara ca vina sa stea la cei din urma.

WhatsApp, Facebook, Instagram au problemele recunoscute de catre compania americana, si e foarte posibil ca totul sa fie legat de o serie de probleme pe care Cloudflare le are deasemenea cam din exact aceeasi perioada. E posibil ca separat de Cloudflare si alti furnizori de servicii de hosting sa aiba probleme similare in momentul de fata, iar de aceea WhatsApp, Facebook, Instagram sa fie afectate intr-o masura atat de mare acum.

WhatsApp, Facebook, Instagram au MARI PROBLEME de Functionare

WhatsApp, Facebook, Instagram au deasemenea probleme foarte mari cu trimiterea de clipuri video intre utilizatori, sau incarcarea lor in cadrul tuturor celor 3 platforme pentru ca lumea sa le poata vedea, daca vor asta. WhatsApp, Facebook, Instagram au deasemenea probleme extrem de mari si cu trimiterea de mesaje vocale, ceea ce pana acum nu s-a mai intamplat, insa iata ca oricand pot aparea lucruri care dau complet peste cap functionalitatea.

WhatsApp, Facebook, Instagram nu au deocamdata rezolvari finalizate pentru ca nici furnizorii serviciilor de gazduire, in baza carora functioneaza toate, nu au rezolvari pentru problemele care au aparut. Ieri Cloudflare, unul dintre cele mai mari servicii de proxy din intreaga lume, a picat si a luat cu el foarte multe website-uri pe care le gazduieste, ia WhatsApp, Facebook, Instagram par sa functioneze si cu ajutorul sau.

WhatsApp, Facebook, Instagram vor avea cu siguranta problemele rezolvate in urmatoarele ore, insa intre timp toata lumea va trebui sa aiba rabdare pentru ca lucrurile sa revina la normal, incetul cu incetul.

This post was last modified on iul. 3, 2019, 7:47 PM 19:47

Disqus Comments Loading...