X

Google Photos. NOI Functii GROZAVE ajung acum pe Telefoane

Google Photos. Platforma pentru stocarea de poze si filme va avea o serie de noi functii grozave pe telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, liderul grupului care dezvolta totul facand anuntul chiar noaptea trecuta. Pentru Google Photos urmeaza sa fie implementata in primul rand o noua functie care va permite etichetarea manuala a persoanelor din pozele pe care le incarcam in platforma, asa cum avem disponibil si in Facebook de ceva vreme.

Google Photos. Optiunea va fi disponibila pentru pozele in care inteligenta artificiala a celor de la Google nu va fi capabila sa recnoasca fetele oamenilor, utilizatorii avand in sfarsit posibilitatea de a controla si acest aspect. Functia va fi implementata pe telefoanele mobile in aplicatiile dedicate din App Store si Google Play, astfel ca Google Photos va avea in sfarsit optiuni de acest gen si dincolo de website, iar ele nu vor fi chiar singurele oferite.

Google Photos. NOI Functii GROZAVE ajung acum pe Telefoane

Google Photos. Separat de asta, compania Google vrea deasemenea sa implementeze inclusiv optiunea de a sterge pozele din albumele pe care le au incarcate in cadrul platformei online, ceva ce acum nu este disponibil decat in web si iOS. E deocamdata neclar de ce Google nu a implementat pana in momentul de fata functii de acest gen si in aplicatiile Google Photos pentru toate telefoanele, pastrandu-le doar pentru web, si/sau iOS.

Google Photos. Separat de acestea, seful echipelor care dezvolta platforma a preluat de la utilizatori inclusiv recomandari pentru functii noi care sa fie implementate in cadrul aplicatiilor, sau chiar a versiunii web. Asta inseamna ca vom vedea in viitorul nu foarte indepartat inclusiv alte functii noi pentru Google Photos, si nu doar pe web, ci inclusiv in aplicatiile pentru iOS si Android, poate chiar de la bun inceput, asa cum ar fi si normal.

This post was last modified on iul. 17, 2019, 2:20 PM 14:20

Disqus Comments Loading...