X

Fortnite. Noua Arma UIMITOARE si foarte PUTERNICA Lansata

Fortnite. O noua surprinzator de puternica a fost lansata de catre compania Epic Games pentru jucatorii din lumea inttreaga astazi, ea fiind cu adevarat uimitoare. Puteti vedea in clipul video de mai sus ce anume aduce nou aceasta arma, si vorbim despre o grenada care poate declansa atacuri aeriene.

Fortnite. Conform imaginilor, in momentul in care aceasta arma este aruncata, ea genereaza fum si initiaza un atac aerian efectuat de catre un avion care lanseaza multe rachete. Puteti vedea ca vorbim despre o forta distrugatoare foarte puternica pentrua ceasta noua racheta lansata in Fortnite, rachetele lansate putand distruge pe cam oricine.

Fortnite. Grenadele noi pot fi gasite in cam aceleasi locuri in care gasiti si alte obiecte obisnuite, si nici nu sunt chiar atat de rare precum v-ati putea imagina l o prima vedere. 20 de rachete sunt lansate in timpul atacului aerian declansat de catre aceste grenade noi din Fortnite, fiecare avand impact la aproximativ 3.5 metri in zona in care se declanseaza.

Fortnite. Grenada lansata pentru jucatori este foarte similara cu una oferita in Apex Legends de catre cei de la EA Games, dar probabil ca nimeni nu e mirat. Fortnite si Apex Legends au furat unele de la altele diverse functii si arme, si in viitor vom vedea cu siguranta altele preluate intre cele doua jocuri.

This post was last modified on iul. 9, 2019, 7:27 PM 19:27

Disqus Comments Loading...