X

Uber Comfort aduce Masini mai NOI, dar si alte BENEFICII

Uber Comfort aduce Masini mai NOI, dar si alte BENEFICII

Uber Comfort a fost lansat astazi de catre compania americana pentru clientii care aleg sa-i foloseasca serviciile pentru calatoriile pe care le au de facut in orasele in care noua optiune este disponibila incepand de astazi. Uber Comfort aduce pentru clienti masini mai noi, care au in spate mai mult spatiu pentru picioare, care sunt mai putin zgomotoase, dar care au si soferi ce nu-ti pun chiar atat de multe intrebari, si doar isi vad de treaba, asa cum e si normal.

Uber Comfort este mai scump decat UberX diferentele putand ajunge si la 40% din pret, dupa cum puteti vedea mai jos, dar acestea sunt costurile pentru a va plimba cu o masina mai noua, probabil din clasa premium. Uber Comfort a fost lansat in SUA ca o alternativa oferita intre UberX si Uber Black, deci este indicata pentru persoanele care vor ceva mai mult “lux” decat in masinile standard, dar nu au bani chiar de cele de lux.

Uber Comfort aduce Masini mai NOI, dar si alte BENEFICII

Uber Comfort aduce, in mod interesant, si posibilitatea de a alege temperatura din masina inainte de a fi preluat, ceva ce in Romania e imposibil deocamdata, la noi temperatura fiind “reglata” cu geamurile deschise. In 40 de orase din SUA, Uber Comfort aduce totusi aceasta noua optiune pentru cursele facute de catre clienti, iar asta pentru ca acolo exista mai multa flexibilitate in ceea ce priveste masinile care sunt disponibile in platforma.

Uber Comfort va avea in SUA o gama variata de masini, printre care Toyota Camry, Dodge Durango, Audi SQ7, Chevy Tahoe, and Honda Odyssey, deci gasiti cam orice de la berlina, la SUV, sau la mini van-uri. In Romania situatia va fi diferita, dar Uber Comfort ar trebui sa aiba masini din cam aceleasi clase cand va fi lansat, serviciul putand avea cam ceea ce vedem pe la Black Cab in momentul de fata.

This post was last modified on iul. 20, 2019, 4:24 PM 16:24

Disqus Comments Loading...