X

iPhone 12. O Schimbare MULT ASTEPTATA a fost CONFIRMATA

iPhone 12. O Schimbare MULT ASTEPTATA a fost CONFIRMATA

iPhone 12. O schimbare mult asteptata a fost confirmata de catre surse apropiate companiei Apple, si asa va fi rezolvata o problema care a generat discutii foarte aprinse in randul fanilor companiei Apple. Mai exact, se pare ca in iPhone 12 vom avea un decupaj mai mic decat cel care exista in iPhone XS in momentul de fata, compania Apple urmand a oferi totusi in continuare Face ID, insa cu o camera noua, mai mica decat cea de acum.

iPhone 12. Nu se stie foarte clar cum anume ar urma compania Apple sa faca aceasta modificare substantiala pentru telefoanele sale, insa aparent are parteneri capabili sa-i ofere asta. S-a speculat ca inclusiv in 2019 ar urma sa fie lansate telefoane iPhone care au camera Face ID mai mica, insa acest lucru nu se dovedeste a fi adevarat, astfel ca Apple va face aceasta modificare abia pentru modelele pe care le va lansa in 2020, si care se vor numi iPhone 12.

iPhone 12. O Schimbare MULT ASTEPTATA a fost CONFIRMATA

iPhone 12. Reducerea dimensiunilor decupajului telefoanelor ne va aduce ecrane care ocupa mai mult din panoul frontal, dar asta nu e neaparat o veste foarte buna pentru utilizatori. Chiar daca Apple va avea ecrane cu ceva mai mult spatiu pentru a afisa imagini in iPhone 12, avand in vedere ca acel spatiu e langa decupaj, e posibil ca pentru multi schimbarea sa nu conteze, pentru ca afisarea de continut sub decupaj nu e tocmai ceva grozav.

“New 2H20 iPhone front camera may use a small front lens to greatly improve the screen ratio. At the same time, the new 2H20 iPhone rear camera may use a 7P lens.”

iPhone 12. Reducerea decupajului ar trebui sa fie si un precursor pentru eliminarea sa completa in telefoanele din 2021, impreuna cu Face ID, sistemul de recunoastere faciala implementat in telefoanele celor de la Apple. Schimbarea ar urma sa fie una radicala, insa Apple lucreaza de ceva vreme la aceasta imbunatatirea a tehnologiilor si design-ului pentru telefoane, iar seria iPhone 12 ar urma sa o aduca.

iPhone 12. Telefoanele din aceasta serie ar urma sa fie lansate undeva in toamna anului 2020, asa cum s-a intamplat si cu modelele anterioare de telefoane ale celor din Cupertino.

This post was last modified on iul. 21, 2019, 9:08 PM 21:08

Disqus Comments Loading...