X

WhatsApp. Noua Functie SURPRIZA Crezuta IMPOSIBILA pana Acum

WhatsApp. Noua Functie SURPRIZA Crezuta IMPOSIBILA pana Acum

WhatsApp. O noua functie surpriza crezuta imposibila pana acum, a fost implementata de catre compania americana pentru aplicatia folosita de cam 2 miliarde de persoane din intreaga lume pe diverse telefoane. pentru ca aplicatia e folosita de catre atat de multa lume, care are si nevoi foarte diferite, WhatsApp are testata in momentul de fata o noua functie care a fost crezuta imposibila de utilizatori, dar iata ca va ajunge oficial.

WhatsApp. Noua functie pentru populara aplicatie de mesagerie urmeaza sa le permita utilizatorilor sa editeze imagini care au fost deja trimise catre persoane, sau grupuri de conversatii, toti urmand a le vedea gata editate. Ideea in sine este foarte interesanta, atat aplicatia WhatsApp pentru iOS, cat si cea pentru Android avand modificarea implementata, deci toti utilizatorii se vor putea bucura de aceasta modificare majora.

WhatsApp. Noua Functie SURPRIZA Crezuta IMPOSIBILA pana Acum

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata functia in versiunile beta ale aplicatiilor, butonul pentru editare fiind foarte usor de asit, iar interfata este fix cea pe care o stiati deja. Multumita acestei modificari, nu va fi nevoie sa trimitem de 2, sau 3 ori, imagini prin intermedul WhatsApp daca dorim sa facem editari, totul putand fi facut foarte rapid chiar daca am editat ceva si dupa trimitere.

WhatsApp. Problema este ca dupa editare, imaginea va fi retrimisa in fereastra de chat, astfel ca utilizatorul ajunge sa aiba doua, trei, patru, imagini vizibile in chat, fiecare dintre ele cu modificarile facute. Asta ar putea fi o problema pentru unii dintre utilizatori, insa n-ar trebui sa fie asa, deoarece WhatsApp implementeaza o functionalitate foarte utila si sunt sigur ca foarte multa lume va dori sa profite de ea chiar si in acest format.

WhatsApp. Procesul de testare al functiei este in plina derulare, astfel ca nu se stie cand anume ar urma sa fie oferita in versiune finala intr-o actualizare pentru aplicatiile oficiale dedicate iOS si Android.

This post was last modified on iul. 22, 2019, 12:09 PM 12:09

Disqus Comments Loading...