X

Google Maps, Waze, Anunta BLOCAJE SEVERE pe DN1, Valea Prahovei

Google Maps, Waze, doua dintre cele mai folosite platforme pentru navigare ghidata, in special in trafic aglomerat, anunta blocaje severe de trafic pe DN1, in zona Valea Prahovei. Dupa cum puteti vedea si in imagini, Google Maps si Waze, arata un prim bloca in zona Comarnic, acolo unde se congestioneaza in mod obisnuit DN1, insa si intre statiunile montane.

Google Maps arata ca de la Sinaia, si pana la Predeal, DN1 este blocat aproape in totalitate, iar parcurgerea distantei se face la o viteza extrem de redusa. Foarte multa lume a plecat inca de dimineata spre Valea Prahovei din Bucuresti, iar Google Maps a inceput sa anunte inca de atunci ca DN1 este blocat in respectivele zone.

Waze a inceput sa faca acelasi lucru, anuntandu-i pe soferi ca din Bucuresti si pana la Brasov, sau statiunile montane, pot face minim 3 – 5 ore pe DN1. Pe masura ce ne apropiem de seara Waze indica faptul ca lucrurile vor sta si mai rau, dar acest lucru este perfect normal, asa ca trebuie sa va asteptati la multe ore pierdute in trafic.

This post was last modified on iul. 12, 2019, 4:23 PM 16:23

Disqus Comments Loading...