X

Telegram, WhatsApp au o foarte GRAVA PROBLEMA pe Telefoane

WhatsApp si Telegram sunt doua dintre cele mai importante si mai folosite aplicatii de mesagerie pentru telefoane mobile, insa din pacate se pare ca au o problema foarte grava, si puteti vedea la ce se rezuma totul. Practic, atat WhatsApp, cat si Telegram, au probleme din cauza modului in care stocheaza pozele si clipurile video in telefoanele cu sistem de operare Android, acestea putand fi accesate, si putand permite chiar compromiterea conversatiilor.

WhatsApp, la fel ca si Telegram, folosesc in mod predefinit mediul de stocare extern pentru salvarea pozelor trimise de catre oricine, insa din pacate asta inseamna ca daca telefonul e infectat cu malware, hackerii au acces imediat la ele. Mediile de stocare externe pot fi infectate foarte usor de catre malware, iar cand utilizatorii aplicatiilor WhatsApp, sau chiarr Telegram, primesc poze, ele pot fi modificate de hackeri, sau prin ele se pot accesa alte date din aplicatii.

Telegram, WhatsApp au o foarte GRAVA PROBLEMA pe Telefoane

WhatsApp are in clipurile video de mai sus demonstrata problema, un hacker putand modifica orice fel de poze primite, astfel incat pozele sa fie modificate in timp real chiar inainte de a fi vizibile si in previzualizari. Demonstratia de mai sus arata cum fetele unor persoane dintr-o poza primite prin intermedul WhatsApp au fost modificate imediat dupa ce poza a fost primita in telefon, iar utilizatorul nu va sti vreodata ce se intampla.

WhatsApp poate avea nu doar pozele modificate de catre hackeri folosind aceasta problema foarte grava, ci inclusiv mesajele audio trimise de catre orice persoane, deci mesajele reale dispar inainte de a fi ascultate. Totul se intampla fara ca persoana care primeste mesajul sa aiba vreo vaga idee cu privire la faptul ca un malware din telefon face toate aceste schimbari, iar singura solutie e salvarea continutului in spatiul intern al telefonului.

This post was last modified on iul. 26, 2019, 9:47 PM 21:47

Disqus Comments Loading...