X

Noua functie WhatsApp pe care o vei Folosi foarte Des

WhatsApp. O noua functie foarte interesanta a fost descoperita pentru aplicatia de mesagerie astazi, si vorbim despre ceva care va fi foarte util pentru foarte multa lume, si care va fi folosit foarte des de catre multi. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea o noua functie pentru WhatsApp care le va permite utilizatorilor de telefoane iPhone sa poata asculta mesajele vocale direct din notificarile pe care le primesc in telefoanele lor.

WhatsApp. Pana acum a fost posibila vizualizarea de poze si clipuri video direct din notificarile din iOS, insa iata ca lucrurile sunt duse la un cu totul alt nivel in ceea ce priveste aceasta functionalitate. Desigur ca totul este implementat pentru gest in 3D Touch, sau Force Touch, deci e posibil ca nu toate telefoanele iPhone sa aiba aceasta functionalitate implementata in aplicatia WhatsApp, dar totul depinde de ceea ce vor sa faca americanii.

Noua functie WhatsApp pe care o vei Folosi foarte Des

WhatsApp. Mesajele vocale vor putea fi ascultate in totalitate prin intermediul notificarilor, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, dar asta inseamna si ca va exista o confirmare de ascultare pentru ele. Problema este ca nu veti putea asculta mesaje consecutive primite in cadrul WhatsApp, deci pentru asta va trebui sa accesati interfata conversatiti si sa porniti fiecare mesaj vocal pentru a afla ceea ce incearca prietenii sa va transmita.

WhatsApp. Noua functie n-ar trebui sa vina ca o surpriza foarte mare pentru utilizatori, iar asta pentru ca de la companie am avut implementari foarte utile pentru vizualizarea de poze si clipuri video in acest mod. WhatsApp va implementa desigur si alte functii importante pentru aplicatia sa, un dark mode si alte noutati majore urmand a fi oferite in lunile urmatoare, asa ca ramane de vazut ce va mai ajunge la noi.

This post was last modified on iul. 29, 2019, 12:55 PM 12:55

Disqus Comments Loading...