X

Samsung GALAXY S10. Cat de MICI sunt NOUTATILE din NOTE 10

Samsung GALAXY S10. Actualul telefon mobil al companiei coreene este folosit ca punct de comparatie pentru a ni se arata cat de mici sunt noutatile pregatite pentru Samsung GALAXY NOTE 10, ce va fi lansat in august. Informatiile vin de la un cunoscut leaker de informatii despre produsele coreenilor, Samsung GALAXY S10 urmand a avea multe dintre noutatile sale preluate in Samsung GALAXY Note 10, dar diferentele vor fi destul de mici.

Samsung GALAXY S10. Conform leakerului, camera nu va avea parte de un upgrade substantial in seria Note 10, el spunand ca utilizatorii vor avea parte de aproximativ aceeasi calitate pentru poze si clipuri video. Nici pe partea de performante nu vor exista diferente intre Samsung GALAXY S10 si Note 10, iar asta in ciuda faptului ca va fi implementat un mediu de stocare UFS 3.0, mult mai performant decat cel UFS 2.1.

Samsung GALAXY S10. Cat de MICI sunt NOUTATILE din NOTE 10

Samsung GALAXY S10. Pe de alta parte, va exista suport 5G in toate modelele, sau cel putin asta ni se da de inteles, deci e posibil sa nu fie versiuni separate, sau daca vor fi, vor avea preturi mult mai decente. In continuare, Samsung GALAXY S10 are incarcare rapida la doar 15W, insa in Note 10 ea va fi crescuta la 25W in versiunea cu ecran de 6.3 inch, si 45W in versiunea Pro, care va avea un ecran cu diagonala de 6.7 inch.

Samsung GALAXY S10. Separe ca va exista si un nou mod de control pentru telefon, dar aici ramane de vazut ce anume au pregatit coreenii, insa e putin probabil sa fie ceva extrem de important. Design-ul pentru seria Note 10 ar urma sa fie modificat in raport cu Samsung GALAXY S10, dar asta e normal, pentru ca si seriile anterioare au venit cu aspect diferit, iar asta pentru ca telefoanele fac parte din categorii diferite.

Samsung GALAXY S10. Actualele modele raman in continuare destul de populare, insa seria Note 10 va fi prezentata pe data de 7 august, si va fi lansata in data de 23 august.

This post was last modified on iul. 30, 2019, 6:00 PM 18:00

Disqus Comments Loading...