X

AVERTIZAREA Politiei care a facut TOT Facebook-ul sa RADA

Politia dintr-un oras al SUA a facut o avertizare foarte neobisnuita in cursul zilei de ieri prin intermedul retelei de socializare Facebook, si desigur ca lumea a reactionat. Mai exact, un ofiter de politie din Braintree, Massachusetts, i-a rugat, prin intermediul paginii oficiale de pe Facebook a sectiei de politie, pe infractori sa se abtina de la infractiuni.

Politia a venit cu aceasta rugaminte din cauza valului neobisnuit de caldura care a acoperit zona, ofiterii de politie parand sa fie dornici sa stea la racoare. Desigur ca postarea a generat foarte multe reactii din partea cetatenilor, iar majoritatea dintre ele n-au fost tocmai de apreciere, ci au ironizat atitudinea ofiterului.

Politia face in mod normal avertizari pentru a ii alerta pe oameni in legatura cu probleme care le pun viata in pericol, dar acum au avut o atitudine complet diferita. Desigur ca gestul lor a fost copiat si de catre alte sectii de politie, care totusi s-au exprimat putin diferit, si nu i-au rugat pe infractori sa nu mai cominta infractiuni in timpul valului de caldura.

Politia din Braintree a sters foarte rapid acel mesaj in urma numarului mare de oameni care l-au ironizat, si desigur ca reactia e perfect normala, avand in vedere cum s-au desfasurat lucrurile.

This post was last modified on iul. 23, 2019, 5:39 PM 17:39

Disqus Comments Loading...