X

WhatsApp. Functia Crezuta IMPOSIBILA de TOATA Lumea, va fi LANSATA

WhatsApp. O functie crezuta imposibila de catre toata lumea, pentru ca pana acum compania americana a tot evitat sa o implementeze, va fi totusi lansata de catre americani, fiind in momentul de fata in plin proces de dezvoltare. Inginerii companiei au in momentul de fata in plin proces de dezvoltare o functie care le permite oamenilor sa foloseasca WhatsApp de pe doua dispozitive in mod simultan, adica fara a dezinstala aplicatia de pe unul.

WhatsApp. Practic, in curand vom avea posibilitatea de a folosi aplicatia atat pe iPhone si iPad, de exemplu, sau pe Android si Mac, sau calculator cu Windows 10, totul multumita noii functionalitati pregatite. Acum totul e posibil prin WhatsApp Web, insa acest sistem este mult mai limitat decat aplicatiile pentru telefoane, iar compania stie asta, asa ca vrea sa ofere aplicatii dedicate pentru macOS, sau Windows 10, ele fiind deja in lucru la ea.

WhatsApp. Functia Crezuta IMPOSIBILA de TOATA Lumea, va fi LANSATA

WhatsApp. Dezvoltarea unor aplicatii de acest gen care sa fie interconectate cu cele pentru telefoane mobile nu este usoara, in principal din cauza sistemului prin care sunt criptate mesajele in telefoanele mobile. Totusi, WhatsApp pare sa aiba un plan concret pentru a face asta, iar proiectul pentru a lansa o aplicatie dedicata pentru iPad a fost amanat pentru a putea finaliza si aplicatiile care vor fi oferite inclusiv pentru macOS, sau Windows 10.

“WhatsApp dezvoltă un nou sistem care să permită utilizarea aceluiași cont WhatsApp pe mai multe dispozitive, în același timp! Contul dvs. principal pentru WhatsApp va putea fi folosit pe iPad, fără a o dezinstala de pe iPhone. Același cont WhatsApp va putea fi folosit simultan pe dispozitive iOS și Android. Folosirea WhatsApp de pe computer (fără necesitatea unei conexiuni la Internet pe telefonul dvs.) utilizând aplicația UWP (acesta este unul dintre motivele pentru care a început să-l dezvolte).”

WhatsApp. Oferitea acestei functionalitati va simplifica extrem de mult utilizarea platformei, si cu siguranta va creste nivelul de utilizare pentru ca oamenii nu se vor mai chinui cu telefoanele cand au tablete si PC-uri. Nu se stie in momentul de fata cat ar putea dura pana cand aceste aplicatii ar putea fi lansate de catre WhatsApp impreuna cu intregul sistem, dar probabil pana la finalul anului 2019 vom avea totul disponibil pentru folosire.

This post was last modified on iul. 26, 2019, 7:50 PM 19:50

Disqus Comments Loading...