X

Digi Mobil. PROBLEMA MARE pe care Clientii Romani o Suporta

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania inca nu a reusit sa rezolve o problema mare pentru clientii din tara, si cel mai probabil nici nu o va rezolva prea curand, din pacate. Vorbesc despre acoperirea pentru internet mobil care inca ramane o problema mare pentru cei de la Digi Mobil, dar si pentru clienti, care desi sunt acoperiti pe partea 3G de voce in extrem de multe zone, pe partea de internet nu prea sunt.

Digi Mobil. Este foarte usor vizibil faptul ca RCS & RDS si-a concentrat investitiile pe voce, ceea ce conteaza cel mai mult pentru unii clienti, iar internetul mobil a cam ramas in urma. Desi cei de la Digi Mobil arata pe harta acoperirii pentru internetul mobil ca exista zone intinse unde ofera serviciul, vitezele sunt foarte proaste, din pacate, pe partea 3G, iar pe partea 4G nu exista nici pe departe acoperire la fel de buna in Romania.

Digi Mobil. PROBLEMA MARE pe care Clientii Romani o Suporta

Acoperirea Digi Mobil pe partea de internet mobil prin 3G in Romania.

Digi Mobil. Acoperirea 4G este net inferioara fata de cea 3G in Romania, iar asta ii lasa pe multi dintre clienti fara posibilitatea de a-si folosi internetul macar decent pe telefoane, in special in afara oraselor. Foarte multi dintre clientii celor de la Digi Mobil aleg operatorul pentru preturile foarte mici pentru abonamente, insa pe partea de internet inca exista probleme mari care necesita investitii substantiale pentru a fi rezolvate.

Acoperirea Digi Mobil pe partea 3G de voce in Romania.

Digi Mobil. Chiar daca exista acoperire 4G in foarte multe orase din Romania, vitezele raman in continuare reduse, iar pe partea 3G, acolo unde exista acoperire, vitezele sunt mult mai mici. Desigur ca vorbim despre un operator de telefonie mobila care isi concentreaza oferta pe serviciile de voce, nu de internet mobil, insa Digi Mobil inregistreaza cresteri constante ale traficului de internet, si totusi nu reuseste sa tina pasul cu problemele.

Digi Mobil. E paradoal ca RCS & RDS are cea mai vasta si mai buna retea de internet fix din Romania, insa pe partea de internet mobil este depasit la toate capitolele de catre concurenta.

This post was last modified on aug. 19, 2019, 6:46 PM 18:46

Disqus Comments Loading...