X

ATENTIE! WhatsApp va BLOCA MESAJE in mod ALEATOR pe Telefoane

WhatsApp va incepe sa blocheze in mod aleator mesajele pe telefoanele utilizatorilor intr-o miscare despre care v-am vorbit saptamana trecuta, si care va fi pusa in actiune foarte curand de catre compania americana. V-am spus atunci ca in aplicatia WhatsApp urmeaza sa fie integrat un nou sistem de inteligenta artificiala care are menirea de a detecta mesajele de tip spam, dar si cele care instiga la ura rasiala, sau de orice alt tip.

WhatsApp. Schimbarea a fost anuntata de catre compania americana ca una menita sa elimine aceste tipuri de mesaje din cadrul platormei, totul find facut chiar in momentul in care sunt trimise mesajele. Inteligenta artificiala implementata in aplicatii va scana mesajele inainte de trimitere pentru a detecta daca incalca regulile de utilizare ale WhatsApp, iar daca e asa, ele sunt blocate, dar trimise si catre serverele Facebook pentru analiza.

ATENTIE! WhatsApp va BLOCA MESAJE in mod ALEATOR pe Telefoane

WhatsApp. Totul se va intampla fara ca utilizatorii sa stie ca mesajele lor ajung la Facebook, unde sunt analizate de catre moderatori umani pentru a se verifica daca inteligenta artificiala a gresit cand le-a marcat ca fiind spam. In toata aceasta ecuatia WhatsApp pierde cel mai mult, iar asta pentru ca increderea oamenilor va fi tot mai redusa, insa companiei Facebook nu-i pasa de acest lucru, si vrea doar sa castige cat mai multi bani.

WhatsApp. Din pacate, utilizatorii platformei s-au transformat in simpli sclavi pentru Facebook, care incepe sa faca orice vrea cu datele care sunt inregistrate si trimise din cadrul aplicatiei catre alte persoane. Daca e sa fim sinceri, WhatsApp ar trebui sa piarda foarte multi utilizatori din cauza acestei practici care nu aduce cinste companiei, dar e improbabil ca asta sa se intample, pentru ca lumii nu-i va pasa prea mult de mesajele sale.

WhatsApp. Nu se stie cand va fi implementat acest sistem, dar va veni foarte curand pentru ca Facebook are presiune mare pusa asupra sa pentru a rezolva problemele mentionate mai sus.

This post was last modified on aug. 20, 2019, 6:22 PM 18:22

Disqus Comments Loading...