X

Noil PROBLEME Serioase pentru Windows 10 ENERVEAZA Utilizatorii

Windows 10 are noi probleme foarte mari, iar asta nu e o mare surpriza pentru ca sistemul de operare este in mod frecvent afectat de probleme care enerveaza utilizatorii din toate punctele de vedere. De aceasta data probleme enervante au la baza actualizarea pentru May 2019 Update, aceasta refuzand sa se instaleze pe calculatoarele anumitor utilizatori, si desigur ca o face cu mesaje de eroare pe care acestia nu le inteleg, sau nu le pot rezolva.

Windows 10 are afiseaza pe unele dintre calculatoarele utilizatorilor mesaje de eroare 0x800f0982 si 0x800f081f cand acestia incearca sa instaleze actualizarea in propriile calculatoare, dar ele nu au vreo explicatie “atasata”. In aceasta idee, utilizatorii nici macar nu stiu ce anume ar trebui rezolvat pentru ca actualizarea pentru Windows 10 sa fie instalata in calculatoarele lor, iar compania Microsoft nici macar nu recunoaste deocamdata ca exista o problema.

Noil PROBLEME Serioase pentru Windows 10 ENERVEAZA Utilizatorii

Partea si mai proasta in toata aceasta situatie cu problema serioasa a Windows 10 sta in faptul ca erorile apar abia in momentul in care procesul de instalare ajunge la 100%, deci abia cand totul ar trebui sa fie terminat. Asta face ca frustrarea sa fie si mai mare deoarece utilizatorii pot fi in anumite cazuri obligati sa reinstaleze sistemul de operare Windows 10 deoarece procesul de instalare nu a fost finalizat cu succes, si unele date se pot pierde.

“Numeroși utilizatori au raportat că nu pot instala cea mai recentă actualizare cumulativă KB4512508 pentru Windows 10 1903, deoarece nu reușesc la instalare cu o varietate de coduri de eroare, cum ar fi 0x800f0982 și 0x800f081f.”

Pana acum Windows 10 a mai avut unele probleme similare raportate de catre utilizatori pentru calculatoarele lor, insa ele au fost destul de rapid rezolvate, exceptand-o pe cea de acum, care persista cu foarte mare incepatanare. Avand in vedere ca Microsoft nici macar nu a recunoscut ca exista o problema serioasa cu Windows 10, e greu de spus cam cat ar putea dura pana cand problemele vor fi rezolvate, dar e posibil sa fie nevoie de rabdare.

Windows 10 a avut actualizarea May 2019 Update lansate in luna mai, dar abia prin aprilie a inceput distributie la scara larga, dupa ce s-a verificat daca toate problemele descoperite au fost rezolvate.

This post was last modified on aug. 30, 2019, 9:36 PM 21:36

Disqus Comments Loading...