X

De ce are iPhone 11 Logo-ul Apple Repozitionat in Carcasa ?

iPhone 11 va avea un logo Apple repozitionat in carcasa, o schimbare care a venit ca o surpriza pentru toata lumea, deoarece pana acum nu a fost mentionata. Ea a fost dezvaluita de catre o serie de carcase contrafacute create in China, si ne arata ca Apple ar putea pregati o mare schimbare pentru iPhone 11.

iPhone 11 are logo-ul repozitionat spre centrul carcase, nu spre partea superioara, si o terie spune ca totul are la baza implementarea noii camere triple. Apple ar avea nevoie de spatiu mai mult in partea superioara a carcasei, asa ca a mutat logo-ul sau de pe carcasa iPhone 11 spre mijlocul carcasei.

Alta teorie spune ca din moment ce iPhone 11 va avea implementat un sistem de incarcare bilaterala, logo-ul va indica pozitia in care trebuie plasate dispozitivele pentru incarcare. iPhone 11 va fi capabil sa incarce alte dispozitive ce se incarca prin incarcare wireless, iar logo-ul ar putea fi punctul pe care trebuie plasate.

Noile modele de carcase pe care Apple le va lansa pentru telefoanele din seria iPhone 11.

Desigur ca fara o prezentare a telefonului, nimeni nu stie foarte clar de ce a fost implementata aceasta schimbare pentru iPhone 11. Chiar si asa, este destul de clar faptul ca iPhone 11 va avea o modificare substantiala oferita de catre compania americana anul acesta, dar nu chiar inovatoare, asa cum vrea ea sa credem.

This post was last modified on sept. 1, 2019, 8:42 AM 08:42

Disqus Comments Loading...