X

Google Maps Afiseaza acum si Starea Vremii pentru Localitati

Google Maps. Compania Google a lansat in secret o noua functie grozava pentru telefoanele din lumea intreaga, si daca nu ai aflat inca de ea, atunci e bine sa stii ce primeste multumita acestei schimbari. In imaginea de mai jos puteti vedea ce schimbare ofera Google Maps pentru utilizatori, mai exact compania Google a inceput sa afiseze informatii privind temperatura din locatia in care incearca utilizatorii sa caute informatii despre o locatie.

Google Maps. Puteti vedea temperatura din locatia vizualizata in aplicatie in partea stanga sus a interfetei de utilizator, temperatura si starea vremii fiind afisate acolo in cifre si o iconita. Daca vremea este senina si e soare pe cer, atunci Google Maps va afisa iconita unui soare, insa daca vremea e innorata, atunci sunt afisat si nori, fie in jurul soarelui, fie fara el, totul fiind foarte interesant gandit de catre compania americana pentru utilizatori.

Google Maps Afiseaza acum si Starea Vremii pentru Localitati

Google Maps. Daca incercati sa navigati pe harta, veti observa ca temepratura si starea vremii se actualizeaza in functie de zona pe care o vizualizati, astfel ca puteti afla si cum sta situatia in locatia in care vreti sa ajungeti. Ideea celor de la Google este extrem de buna, si vine dupa ce Apple Maps a avut implementata o functionalitate similara, dar iata ca acum inclusiv Google Maps vine cu ceva la fel de util pentru toata lumea.

Google Maps. Informatiile despre starea vremii sunt preluate direct din serverele celor de la Google, si daca veti naviga catre o localitate, sau alta, veti observa ca e nevoie de cateva secunde pentru ca informatiile sa se actualizeze. Acest lucru e perfect normal din moment ce Google Maps are nevoie de timp pentru a corela locatia cu starea vremii din acea zona, acelasi lucru intamplandu-se si in Apple Maps.

Google Maps. Aceasta functionalitate este implementata pentru cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele iPhone, iar in viitor va ajunge inclusiv in aplciatia pentru Android.

This post was last modified on sept. 4, 2019, 7:17 PM 19:17

Disqus Comments Loading...