X

iOS 13.1 beta 2 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad de Apple

iOS 13.1 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch astazi, la o saptamana dupa ce compania a luat toata lumea prin surprindere cu lansarea beta 1. Avand in vedere ca iOS 13 nu a fost lansat inca in mod public pentru iDevice-uri, lansarea iOS 13.1 beta 2 continua sa fie ceva neobisnuit pentru multi.

iOS 13.1 beta 2 este pus in distributie pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care au un profil de dezvoltator instalat in telefoane. Apple a mai obisnuit sa ofere versiuni beta ale unor build-uri viitoare, dar niciodata inainte sa lanseze o actualizare majora pentru toata lumea, deci situatia e interesanta.

iOS 13.1 beta 2 continua sa rezolve problemele care au fost raportate in iOS 13 si iOS 13.1 beta 1, imbunatatind in acelasi timp si noile functii implementate. Vorbim despre o serie de noutati care n-au putut fi pregatite pentru iOS 13, si care vor fi oferite in versiunea iOS 13.1, dar lansarea actualizarii va avea loc prin octombrie.

This post was last modified on sept. 4, 2019, 8:17 PM 20:17

Disqus Comments Loading...