X

WhatsApp. Functie NOUA LANSATA in SECRET pentru Telefoane

WhatsApp. O noua functie a fost lansata in secret pentru aplicatia dedicata tuturor telefoanelor care folosesc platforma in momentul de fata, si vorbim despre o schimbare foarte interesanta pentru utilizatori. Mai exact, incepand de astazi diversi utilizatori ai aplicatiei WhatsApp au posibilitatea de a reda in notificari diversele sunete pe care le primesc de la persoanele cu care poarta conversatii prin intermediul platformei de mesagerie.

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata noua functie, orice fel de sunet primit intr-un mesaj putand fi redat direct dintr-o notificare, fara a fi necesara accesarea efectiva a conversatiei pentru a o putea asculta. Vorbim aici despre o functie pentru WhatsApp care este oferita doar in cadrul unor telefoane iPhone, unde este si mai usoara efectuarea unei asemenea implementari, ea fiind propagata incetul, cu incetul, la cat mai multa lume.

WhatsApp. Functie NOUA LANSATA in SECRET pentru Telefoane

Noua interfata pentru a asculta mesaje audio in notificarile din WhatsApp.

WhatsApp. Interesant este ca daca ascultati un mesaj vocal dintr-o notificare, nu va fi trimisa imediat si o confirmare pentru acest lucru, ea urmand a fi expediata abia cand deschideti efectiv aplicatia, deci vorbim de un truc interesant. Asta inseamna ca persoana care va trimite un mesaj vocal prin intermediul WhatsApp nu va sti ca voi l-ati ascultat intr-o notificare, ci va afla doar in momentul in care decideti sa deschideti din nou aplicatia in telefon.

WhatsApp. Aceasta noua functie permite inclusiv ascultarea de fisiere audio de alt tip trimise prin intermediul platformei, nefiind limitata doar le mesaje vocale, ceea ce este o veste foarte buna, pentru ca putem asculta orice. In momentul de fata nu se stie cand anume urmeaza sa ajunga noua functie si in telefoanele cu sistem de operare Android, insa cei de la WhatsApp vor face cu siguranta implementarea si pentru aceste dispozitive in viitor.

WhatsApp. Acestea fiind spuse, functia este propagata pentru diversi utilizatori din intreaga lume, si daca inca nu o aveti, atunci va trebui doar sa mai asteptati pana cand va fi oferita in mod oficial.

This post was last modified on sept. 6, 2019, 7:29 PM 19:29

Disqus Comments Loading...