X

Samsung GALAXY S11. Functia UIMITOARE COPIATA din iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S11. Viitorul model de telefon pregatit pentru lansare de catre compania coreeana urmeaza sa aiba integrafa o functie bazata pe o tehnologie care a fost deja dezvaluita impreuna cu iPhone 11 Pro de catre Apple. Deep Fusion este denumirea acestei functii care va fi integrata in iPhone 11 Pro cu o actualizare pentru iOS 13, ea folosind inteligenta artificiala pentru inregistrarea de poze, iar Samsung GALAXY S11 o va avea.

Samsung GALAXY S11. Se pare ca Samsung a inceput deja sa lucreze la o copie a Deep Fusion, iar ea urmeaza sa fie integrata in telefoanele pe care compania coreeana le va lansa pentru clienti in primavara anului 2020. Deep Fusion combina pixelii din patru poze facute cu expunere lunga si scurta, inainte de a apasa noi butonul de inregistrare, si mai face o poza cu expunere lunga dupa ce-l apasam, ceva ce Samsung GALAXY S11 va face la fel.

Samsung GALAXY S11. Functia UIMITOARE COPIATA din iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S11. Cele noua imagini facute de functia Deep Fusion din iPhone 11 Pro sunt combinate pentru o poza finala care are cea mai buna calitate posibila, inteligenta artificiala creand-o. Apple si-a invatat inteligenta artificiala sa proceseze intr-o secunda fiecare pixel din poze si sa-l imbunatateasca pentru textura, detalii si zgomot, ceva ce Samsung GALAXY S11 va avea implementat la fel daca Samsung va reusi sa copieze.

Samsung GALAXY S11. Ideea de a face pozele mai bune folosind inteligenta artificiala nu este tocmai noua, Google Pixel avand implementat ceva similar de ceva vreme de catre compania Google, cu rezultate uimitoare. Acum iPhone 11 Pro va avea ceva similar oferit, iar Samsung GALAXY S11 il va urma, si vom vedea o batalie foarte interesanta pentru cei dornici sa faca pozele cele mai bune cu telefoanele mobile pe care le detin.

Samsung GALAXY S11. Pana in februarie 2020, cand va fi prezentat telefonul, este timp destul pentru ca functia din iPhone 11 Pro sa fie copiata cat mai bine, iar daca Samsung nu va reusi sa o faca, nicio alta companie nu va reusi.

This post was last modified on sept. 12, 2019, 2:44 PM 14:44

Disqus Comments Loading...