X

WhatsApp. ATENTIE! Functia MAJOR care are o PROBLEMA SERIOASA

WhatsApp. O functie foarte importanta din aplicatia de mesagerie are o problema foarte serioasa pentru toti utilizatorii, si toata lumea ar trebui sa fie foarte atenta la ceea ce se intampla. Cei de la WhatsApp au implementat o functie care permite stergerea mesajelor si continutului multimedia trimis prin mesaje catre alte persoane, ea avand denumirea “Delete for everyone”, insa din pacate se pare ca pe telefoanele iPhone nu merge asa cum trebuie.

WhatsApp. Din cauza unui bug care exista in versiunea pentru iPhone a aplicatiei, toti cei care incearca sa stearga mesajele trimise deja, nu vor putea sa faca asta decat pentru cele in format text, nu si pentru cele multimedia. Desi aplicatia spune ca sterge mesajele si continutul multimedia cand utilizatorul cere asta, in realitate WhatsApp nu finalizeaza toata procedura, iar cei care cer stergerea mesajelor nu stiu ca nu se duce totul la final.

WhatsApp. ATENTIE! Functia MAJOR care are o PROBLEMA SERIOASA

WhatsApp. Problema are la baza modul in care este gandit iOS, iar asta deoarece sistemul de operare al Apple “rupe” legatura dintre poze, clipuri video, si mesajele prin care au ajuns in telefoane. Aceast aeste o masura de securitate impusa de catre Apple pentru iOS, iar cei de la WhatsApp sunt practic intr-o situatie in care fie nu vor putea rezolva problema, fie vor trebui sa devina foarte creativi pentru a face acest lucru in momentul de fata.

“Problema este pe fișierele media care sunt trimise prin WhatsApp, cum ar fi fișierele atașate video și imagine. Aceste fișiere sunt plasate pe memoria iPhone-ului și nu mai sunt legate cu șirul de mesaje al aplicației. Aceasta înseamnă că, chiar dacă expeditorul „șterge media pentru toată lumea”, fișierele rămân în memoria dispozitivului destinatarului și nu sunt șterse automat așa cum se întâmplă pe Android.”

WhatsApp. Din cauza modului in care este gandit iOS, functia este complet inutila in momentul de fata, insa compania americana a refuzat sa recunoasca pana in momentul de fata acest lucru, asa ca nimeni nu se poate proteja. Asta inseamna ca trebuie sa aveti foarte mare grija ce fel de mesaje trimiteti catre alte persoane din cadrul WhatsApp, iar asta deoarece nu le veti putea sterge in totalitate, adica inclusiv pozele si clipurile video.

WhatsApp. Acestea fiind spuse, probabil va aparea la un moment dat si o rezolvare pentru situatie, insa e greu de spus in momentul de fata cam cand s-ar putea intampla acest lucru.

This post was last modified on sept. 29, 2019, 12:42 PM 12:42

Disqus Comments Loading...