X

Functia IMPORTANTA a WhatsApp Recomandata TUTUROR Oamenilor

WhatsApp are o functie extrem de importanta care este disponibila pentru toate telefoanele cu sistem de operare iOS, sau Android, iar compania din spatele aplicatiei o recomanda pentru toata lumea chiar acum. Mai exact, vorbesc despre functia de autentificare in 2 pasi, sau two-step verification, pe care WhatsApp o are implementata de ceva vreme pentru a ne asigura ca nimeni nu ne poate fura contul si nu se poate loga pe un alt telefon.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate la fel ca foarte multe aplicatii de mesagerie, si nu numai, iar activarea sa va impune introducerea unui PIN de fiecare data cand numarul de telefon e autentificat intr-un alt telefon. Existenta acestei functii ne asigura de faptul ca indiferent cine incearca sa se logheze in WhatsApp cu numarul nostru de telefon, chiar si cu o cartela falsa, nu va putea face acest lucru fara PIN-ul pe care noi l-am setat deja.

Functia IMPORTANTA a WhatsApp Recomandata TUTUROR Oamenilor

WhatsApp nu are activata in mod nativ aceasta functie, asa ca va trebui sa accesati meniul de setari pentru contul vostru, din sectiunea de setari, si sa activati autentificarea in 2 pasi, two-step verification pentru cont. In momentul activatii vi se va cere sa introduceti un PIN din 6 cifre care trebuie introdus pe orice alt telefon pe care incercam sa ne logam in WhatsApp, sau pe care incearca o alta persoana sa se logheze fara ca noi sa stim.

WhatsApp va cere si o adresa de email pentru a reseta respectivul PIN in cazul in care il uitam, ceea ce ne asigura de faptul ca nu vom ramane fara acces la contul din platforma de mesagerie daca telefonul e furat, sau pierdut. Compania americana le recomanda tuturor utilizatorilor WhatsApp sa activeze aceasta functionalitate pentru a nu avea vreodata furat contul din platforma sa, si va recomand sa o faceti chiar acum pentru a fi protejati in totalitate.

WhatsApp permite activarea functiei de autentificare in 2 pasi, two-step verification in doar cateva secunde si va poate scuti de foarte multe batai de cap in situatia in care cineva vrea sa va fure contul, de exemplu.

This post was last modified on oct. 4, 2019, 7:03 PM 19:03

Disqus Comments Loading...