X

Samsung GALAXY S11 va DISTRUGE ORICE iPhone, Android cu Aceasta NEBUNIE

Samsung GALAXY S11 va distruge orice iPhone, sau telefon Android competitor, cu aceasta schimbare complet nebuna pe care compania coreeana o pregateste pentru clientii din intreaga lume. Stiti deja ca telefoanele Samsung au integrate in ecrane cititoare de amprente ultrasonice, insa ele functioneaza intr-o foarte mica regiune din ecran, dar in Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie implementata o tehnologie revolutionara pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa aiba un cititor de amprente care va putea scana degetele pe o portiune mult mai mare din ecran decat pana in prezent, astfel ca utilizatorii nu vor trebui sa mai apese pe o singura portiune mica. Pentru Samsung GALAXY S11 compania coreeana vrea sa dubleze regiunea din ecran in care se va putea face deblocarea prin citirea amprentei, aceasta crescand de la 36 mm la 64 mm, deci autentificarea va fi mult mai usoara.

Samsung GALAXY S11 va DISTRUGE ORICE iPhone, Android cu Aceasta NEBUNIE

Samsung GALAXY S11 are deja testata aceasta schimbare, compania coreeana discutand cu multipli parteneri pentru a-i furniza componentele necesare pentru a implementa modificarea in viitoarele sale telefoane. O modificare similara a fost anuntata inclusiv pentru telefoanele din seria iPhone 2020, insa Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu mult inaintea lor, si ar putea fi chiar primul telefon din lume cu o asemenea tehnologie, ceea ce ar ajuta la vanzari.

“Samsung va păstra senzorul Amprentă digitală pe afișaj (FOD) pentru următorul său smartphone Galaxy S. Samsung Electronics a adoptat mai întâi FOD pentru Galaxy S10, apoi Galaxy Note 10. AAD din cele două telefoane măsoară ambele 36 de milimetri pătrați. Următorul telefon Galaxy S, denumit Galaxy S11, este probabil să fie echipat cu 64 de milimetri pătrați AAD, potrivit unor surse apropiate.”

Samsung GALAXY S11 are nevoie de noutati importante pentru a iesi in evidenta intr-o piata suprasaturata, iar un cititor de amprente de acest gen va fi cu siguranta o imbunatatire pe care foarte multi clienti o vor aprecia. Desigur ca daca Samsung GALAXY S11 va avea un asemenea cititor de amprente, alte telefoane il vor adopta dupa aceea, dar asta destul de greu, pentru ca aceasta componenta va fi si mult mai scumpa decat actualele.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului 2020, cel mai probabil in martie, dar prezentarea oficiala pentru telefon va avea loc in cursul lunii februarie, probabil undeva spre final.

This post was last modified on oct. 6, 2019, 9:39 PM 21:39

Disqus Comments Loading...