X

REGELE Fotografiei a Venit, Huawei MATE 30 Pro DOMINA Samsung

Huawei MATE 30 Pro este regele fotografiei pentru telefoane, sau cel putin asta spun expertii de la DxoMark, care pun telefonul chinezilor deasupra Samsung GALAXY Note 10 Plus, sau S10. Pentru iPhone 11 Pro nu exista deocamdata un review facut de catre expeti, dar e putin probabil ca telefonul celor de la Apple sa intreaca Huawei MATE 30 Pro in vreun fel, astfel ca nici nu prea are rost sa asteptati vreun, test, diferentele fiind oricum mici.

Huawei MATE 30 Pro a obtinut note extelente pentru inregistrarea de poze, cu cea mai buna dintre ele pentru focalizarea automata, urmata de catre expunere, dar si de zoom-ul optic, cel mai bun dintre toate. Pentru partea video, Huawei MATE 30 Pro a avut apreciata tot focalizarea, dar si acuraterea culorilor, sau stabilizarea, deci in mod teoretic ar trebui sa faca inregistrari video chiar mai bune decat cele ale telefoanelor din seria iPhone 11.

REGELE Fotografiei a Venit, Huawei MATE 30 Pro DOMINA Samsung

Huawei MATE 30 Pro are capacitatea de a inregistra poze cu zgomot foarte redus, iar desi camera wide-angle nu e chiar atat de grozava din acest punct de vedere, ea se descurca bine in majoritatea situatiilor. Zoom-ul este ceva special la Huawei MATE 30 Pro, care ramane cu cel hibrid de pana la 10X, pe care l-am vazut inclusiv in Huawei P30 Pro, deci veti putea face poze extrem de bune chiar si cu persoane/obiecte, aflate la distante mari.

Huawei MATE 30 Pro nu reuseste totusi sa intreaca Samsung GALAXY Note 10 Plus in ceea ce priveste inregistrarea de clipuri video, deci probabil nu va reusi sa depaseasca nici telefoanele iPhone 11 Pro. Desigur ca pana cand nu avem un review facut pentru iPhone 11 Pro nu vom sti cum se plaseaza in comparatie cu Huawei MATE 30 Pro, deci va fi foarte interesanta de vazut o comparatie facuta de catre DxoMark si pentru aceste modele.

Huawei MATE 30 Pro este disponibil pentru precomanda deocamdata doar in China, dar va ajunge candva si in Europa, insa din pacate fara aplicatiile si serviciile celor de la Google.

This post was last modified on sept. 26, 2019, 3:41 PM 15:41

Disqus Comments Loading...