X

Un iPhone 6S CAZUT din Avion a SUPRAVIETUIT 1 AN in Islanda

Un iPhone 6S care a cazut dintr-un avion aflat in miscare a supravietuit timp de 1 an de zile infruntand vremea severa din Islanda. Nefiind distrus de caderea de la o inaltime de 60 de metri, acest iPhone 6S a reusit sa ramana functional chiar daca timp de 13 luni a ramas nerecuperat in zona unui lac din Islanda.

Telefonul iPhone 6S a fost pierdut de catre un fotograf care facea un tur aerian al raului Skaftá din sudul Islandezi, o zona inundata anual de ghetarii din preajma. Cazand din avion, telefonul iPhone 6S a ajuns in apropierea unei carari pe care cei care viziteaza zona o folosesc in aventurile prin zona, si a fost descoperit de catre doua persoane.

Fotograful a fost sunat de catre acestia, la 13 luni dupa ce a pierdut telefonul iPhone 6S, si a fost anuntat ca dispozitivul a fost recuperat. Dupa ce s-a dus sa reintre in posesia telefonului iPhone 6S, barbatul a descoperit ca o simpla incarcare l-a refacut functional, ceea ce cam arata cat de rezistente sunt telefoanele Apple.

Imagine cu telefonul iPhone 6S functional descoperit dupa 13 luni petrecute in natura.

“Anul trecut, fotograful Haukur Snorrason a fost într-un tur foto aerian al râului Skaftá din Islanda de Sud pentru a realiza imagini cu inundațiile anuale ale râurilor glaciare. Din păcate, când și-a apucat iPhone-ul pentru a filma inundația, telefonul a fost măturat de o rafală de vânt. Cădând 60 de metri pe jos pe un teren stâncos – unde un râu masiv se revărsă și rupea drumuri – a venit timpul pentru Haukur să-și ia rămas bun de la telefonul lui pentru totdeauna – sau așa s-a gândit el. Sau așa s-a gândit, până la 13 luni mai târziu, când a primit un telefon de la oameni care-și găsiseră telefonul în timpul drumeției. După ce a căzut dintr-un avion și a petrecut peste un an expus la elementele dure din Islanda, tot a funcționat!”

This post was last modified on sept. 26, 2019, 8:24 AM 08:24

Disqus Comments Loading...