X

ATENTIE! DIGI MOBIL are o ALERTA IMPORTANTA pentru TOTI CLIENTII

Digi Mobil are o alerta foarte importanta care-i vizeaza pe toti clientii din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca foarte multi dintre ei sunt in real pericol daca nu inteleg ceea ce se intampla acum. Mai exact, brand-ul Digi Mobil este folosit de catre diversi hackeri in campanii de tip phishing care au menirea dea fura date personale ale romanilor prin pacalirea lor ca vor primi premii de la grupul Digi, cand in realitate nu se intampla asta.

Digi Mobil a avut un mesaj publicat pe pagina de Facebook a grupului Digi, iar acesta anunta toti clientii ca nu trebuie sa cada in plasa acestor hackeri pentru a nu-si oferi datele unor oameni complet necunoscuti. Hackerii se folosesc de iPhone 11, Samsung Galaxy S10, sau iPad Pro, pentru a pacali oamenii care sunt clienti ai Digi Mobil, si nu numai, spunandu-le daca vor completa un chestionar, pot castiga unul dintre aceste dispozitive.

ATENTIE! DIGI MOBIL are o ALERTA IMPORTANTA pentru TOTI CLIENTII

Website prin care se face phishing pentru datele clientilor Digi Mobil.

Digi Mobil are clientii afectati de hackeri prin intermediul unor website-uri care au interfata copiata dupa cea a website-urilor grupului din Romania, dar domeniile in sine sunt complet diferite, dupa cum puteti vedea. Problema este ca oamenii nu se uita cu atentie la domeniile pe care le acceseaza, deci sunt pacaliti ca acceseaza domeniul website-ului Digi Mobil, cand in realitate e doar o copie proasta prin care sunt furate datele oamenilor mult prea naivi.

“Vă informăm că, în prezent, compania noastră nu derulează nicio campanie online de recompensare a abonaților cu premii constând în telefoane mobile premium. Numele și însemnele companiei noastre sunt folosite, în mod fraudulos, în cadrul unei campanii care nu are nicio legătură cu activitatea noastră. Recomandăm să nu comunicați informații personale sau alte date despre dumneavoastră și contul dvs. de client Digi către aplicații sau site-uri care nu par de încredere.”

Digi Mobil nu este la primul atac de acest gen, compania fiind tinta unor atacuri de tip phishing si in anii trecuti, iar de cam fiecare data a existat multa lume care si-a oferit datele fara sa stie ce se intampla in realitate. Desigur ca Digi Mobil nu poate face nimic pentru a opri asta, totul stand la utilizatorii care trebuie sa se protejeze mult mai bine pentru a nu avea informatiile furate fara sa isi dea seama ce se intampla.

Digi Mobil va recomand sa nu accesati niciun website in care vi se spune ca vi se ofera diverse cadouri, iar asta deoarece singurele concursuri sunt facute doar in pagina de internet a grupului, nu altundeva.

This post was last modified on sept. 28, 2019, 2:12 PM 14:12

Disqus Comments Loading...