X

SURPRIZA WhatsApp pentru Telefoanele TUTUROR Utilizatorilor

WhatsApp are in plin proces de dezvoltare o noua functie foarte importanta care a fost gandita in ideea de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o schimbare substantiala pentru felul in care trimit mesaje. Mai exact, pentru WhatsApp a fost confirmata implementarea unei functii care va permite trimiterea de mesaje care se autodistrug la o anumita perioada de timp dupa ce sunt trimise fie in conversatii, fie in grupuri de conversatii.

WhatsApp a implementat recent intr-o versiune beta aceasta functie, si in versiunea initiala ea a fost oferita intr-o forma destul de rudimentara, insa lucrurile s-au schimbat de atunci si pana acum. Mai exact, cei de la WhatsApp au inceput sa implementeze mai multe optiuni pentru perioadele de timp la care dispar mesajele dupa ce sunt trimise, dar limitarea cu trimiterea lor doar in grupuri de conversatii inca nu a disparut din meniul de optiuni.

SURPRIZA WhatsApp pentru Telefoanele TUTUROR Utilizatorilor

Optiunile pentru trimiterea de mesaje care se autodistrug in WhatsApp Messenger!

WhatsApp are acum disponibile optiuni care permit setarea ca mesajele trimise de catre utilizatori sa se autodistruga la 5 secunde, o ora, o zi, 7 zile, sau 30 de zile dupa ce sunt trimise de catre utilizatori. Problema aici sta in faptul ca WhatsApp a setat fie o perioada mult prea scurta pentru autodistrugerea mesajelor, fie una prea lunga, fara optiuni intermediare in ceea ce priveste trimiterea unui mesaj care sa si poata fi citit cum trebuie.

WhatsApp are deocamdata aceasta functie disponibila doar in perioada de testare pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca toate aceste optiuni ar trebui sa fie schimbate inainte ca functia sa fie lansata in mod oficial. E posibil sa apara mai multe optiuni intermediare pentru WhatsApp in ceea ce priveste stabilirea momentelor in care mesajele se vor autodistruge, dar deocamdata nu exista prea multe informatii despre asta.

WhatsApp nu are deocamdata stabilita si o data la care aceasta functie ar trebui sa fie lansata, asa ca ramane de vazut cand anume o vom putea folosi cu totii.

This post was last modified on oct. 8, 2019, 8:06 PM 20:06

Disqus Comments Loading...