X

ASA ar Putea ARATA iPhone 12 Pro cu Noua Camera Quad (VIDEO)

iPhone 12 Pro va fi lansat cu o noua camera quad, cvadrupla, de catre compania Apple, americanii dorind sa le ofere clientilor din lumea intreaga o calitate mai buna pentru inregistrarea de poze si clipuri video. Aceasta informatie a aparut pe internet chiar zilele trecute, iar cel de-al patrulea senzor de imagine pentru iPhone 12 Pro ar urma sa fie unul ToF, iar mai toate telefoanele premium Android au deja asa ceva.

iPhone 12 Pro cu o camera quad va avea mai mult ca sigur aceeasi structura patrata in care vor fi montati senzorii de imagine, iar un grafician s-a gandit sa creeze un concept care sa ne prezinte un posibil design. In clipul video de mai sus puteti vedea acest design foarte interesant, iar iPhone 12 Pro are o camera care pare copiata de la Huawei Mate 20 Pro, ceea ce ar putea fi 100% posibil, avand in vedere felul in care arata actualul design.

ASA ar Putea ARATA iPhone 12 Pro cu Noua Camera Quad (VIDEO)

iPhone 12 Pro are deasemenea in descrierea conceptului si un ecran ProMotion cu rata de refresh de 120 Hz, insa e extrem de improbabil ca Apple sa ofere o schimbare atat de importanta. iPhone 12 Pro are descrise de catre acest concept inclusiv posibile functii pentru incarcare wireless bilaterala, sau conectivitate USB-C, dar compania Apple nu va oferi vreuna dintre aceste doua specificatii, asa cum nu a oferit nici in seria actuala.

iPhone 12 Pro va reprezenta o imbunatatire majora in comparatie cu seria actuala, iar asta pentru ca nu sunt asteptate modificari doar pentru camera, ci si pentru ecranul telefonului, sau petnru viitorul sau procesor. iPhone 12 Pro ar putea veni deasemenea si fara un decupaj, sau cu unul mult mai mic decat cel din actualele modele, insa deocamdata toate sunt doar zvonuri, si nimic 100% sigur in ceea ce priveste versiunea finala a telefonului.

This post was last modified on oct. 11, 2019, 7:58 PM 19:58

Disqus Comments Loading...