X

Google Pixel 4, 4 XL au fost Anuntate cu MULTE NOUTATI (VIDEO)

Google Pixel 4 si Google Pixel 4 XL au fost anuntate astazi cu multe noutati interesante, compania Google reusind sa surprinda din foarte multe puncte de vedere, desi telefoanele au aparut in multe zvonuri inaintea lansarii. De la bun inceput puteti vedea ca aceeasi camera patrata precum in iPhone 11 este prezenta, doar ca in seria Google Pixel 4 vorbim despre doi senzori de imagine in loc de trei, dar un sistem similar Face ID este totusi implementat.

Google Pixel 4 are un Face ID similar cu cel al Apple, doar ca este mult mai rapid, atat de rapid incat face si senzorii din ecrane de rusine, dar exista si o explicatie pentru asta. Google Pixel 4 are ceva ce se numeste MotionSense, adica un chip radar implementat in ecran, acesta detectand prezenta utilizatorului langa telefon si aprinzand ecranul inainte ca telefonul sa fie atins, acest lucru facilitand deblocarea uluitor de rapida.

Google Pixel 4, 4 XL au fost Anuntate cu MULTE NOUTATI (VIDEO)

Google Pixel 4 are totusi noutati majore pentru camera, al doilea senzori de imagine permitand un control mult mai bun pentru modul in care sunt aplicate efectele HDR pentru poze. Camera principala a Google Pixel 4 are 12.2 megapixeli si deschidere f/1.7, cea telephoto avand 16 megapixeli si deschidere f/2.4, ea oferind zoom optic de pana la 2X, plus o functie care permite aplicarea efectelor in timp real, pentru a sti ce vom primi.

Google Pixel 4 ar trebui sa aiba o camera mai buna decat cea a iPhone 11, inginerii Google confirmand ca au imbunatatit sistemul de inregistrare al pozelor, dar nu si pe cel al clipurilor video. Pe partea de specificatii, Google Pixel 4 nu are ceva spectaculos in comparatie cu alte telefoane Android, dar are un Android 10 extrem de bine optimizat pentru a rula cat se poate de fluid, fiind ajutat si de ecranul cu rata de refresh variabila, de pana la 90 Hz.

Google Pixel 4 si Google Pixel 4 XL vor fi puse in vanzare la preturi care incep de la 800 de dolari, fara TV, adica undeva pe la 800 de euro in Europa.

Disqus Comments Loading...