X

iOS 13.1.3 a fost LANSAT pentru iPhone, iPad, iata NOUTATILE

iOS 13.1.3 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata chiar acum in toate dispozitivele. iOS 13.1.3 nu vine tocmai ca o surpriza chiar atat de mare, iar asta pentru ca iOS 13.1.2 are foarte multe probleme de care s-a tot plans lumea in ultimele saptamani, astfel ca actualizarea era necesara pentru a mai rezolva din ele.

iOS 13.1.3 listate de catre compania Apple multe schimbari, dar asta e perfect normal din moment ce exista si foarte multe probleme pentru versiunile anterioare ale sistemului de operare. Din pacate, printre noutatile pe care Apple le listeaza in aceasta lista de schimbari pentru iOS 13.1.3 nu se numara si rezolvari pentru problemele privind autonomia bateriei, sau cele privinr apelurile care se deconecteaza, sau lipsa semnalului.

iOS 13.1.3 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iata NOUTATILE

iOS 13.1.3 are totusi reparate o multitudine de alte probleme de care lumea s-a tot plans in ultimele saptamani, iar printre acestea se numara si tot ceea ce aveti listat mai jos :

  • Rezolvă o problemă care putea împiedica funcționarea soneriei sau vibrației dispozitivului la recepționarea unui apel
  • Corectează o problemă care putea împiedica deschiderea unei invitații la întâlnire în aplicația Mail
  • Remediază o problemă care putea determina afișarea incorectă a datelor din aplicația Sănătate după ajustările orei de vară
  • Corectează o problemă care putea împiedica descărcarea înregistrărilor din aplicația Reportofon după restaurarea din Backup iCloud
  • Rezolvă o problemă care putea împiedica descărcarea aplicațiilor la restaurarea din Backup iCloud
  • Corectează o problemă care putea împiedica reușita asocierii unui Apple Watch
  • Remediază o problemă care putea împiedica primirea notificărilor pe Apple Watch
  • Corectează o problemă care putea cauza deconectarea de la sistemele Bluetooth ale anumitor vehicule
  • Sporește fiabilitatea conexiunii protezelor auditive și căștilor cu microfon Bluetooth
  • Ameliorează performanța lansării aplicațiilor care utilizează Game Center

iOS 13.1.3 este in distributie acum pentru utilizatorii iPhone, iPad, iPod Touch din intreaga lume, si puteti instala actualizarea direct din meniul de update-uri a sistemului de operare. Pentru a instala iOS 13.1.3 trebuie sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, apoi urmati instructiunile prezente pe ecran pentru a finaliza procesul in dispozitivele voastre.

This post was last modified on oct. 15, 2019, 8:31 PM 20:31

Disqus Comments Loading...