X

Vestea PROASTA pentru WhatsApp si o Noua Functie IMPORTANTA

WhatsApp are in lucru de ceva vreme o functie importanta care aduce in sfarsit ceva ce foarte multa lume asteapta de mai bine de un an de zile in propriile telefoane, insa din pacate totul vine cu o veste proasta. Desi foarte multa lume asteapta un dark mode in WhatsApp, in realitate vom avea parte de o “tema intunecata” care nu aduce acea interfata neagra pe care o asteapta toata lumea, ci altceva destul de diferit.

WhatsApp urmeaz sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga o interfata care este gandita in baza unei combinatii de albastru si gri inchis, nu un negru, asa cum avem in aplicatiile native din iOS si Android 10, de exemplu. Chiar si Facebook Messenger are o interfata neagra, asa cum ar si trebui sa fie un dark mode adevarat, dar pentru WhatsApp se pare ca nu va fi oferit chiar acest lucru, ci o implementare gandita diferit.

Vestea PROASTA pentru WhatsApp si o Noua Functie IMPORTANTA

WhatsApp are mai sus o demonstratie a modului in care urmeaza sa arate noua tema intunecata in cadrul sau, si puteti vedea ca nu urmeaza sa avem parte de ceea ce speram, dar trebuie sa ne obisnui cu asta. Este destul de sigur faptul ca WhatsApp va implementa aceasta tema intunecata destul de curand pentru telefoanele din lumea intreaga, iar imaginile care tot apar constant din versiunile beta confirma faptul ca procesul e aproape de final.

WhatsApp are in versiunile beta implementata tema intunecata in aproape toate meniurile din interfata aplicatiei, ceea ce sugereaza faptul ca nu vom mai avea chiar atat de mult de asteptat pana cand va fi oferita oficial tema. Toata lumea si-ar dori sa primeasca un dark mode in adevaratul sens al cuvantului de la WhatsApp, insa fie va obisnuiti cu aceasta tema intunecata, fie veti astepta la nesfarsit ceva ce nu va mai ajunge vreodata la noi.

This post was last modified on oct. 15, 2019, 9:39 PM 21:39

Disqus Comments Loading...