X

Noutati in WhatsApp, Iata ce se SCHIMBA pentru Telefoane

WhatsApp schimba in mod constant aplicatia de mesagerie folosita pe foarte multe modele de telefoane din intreaga lume, iar astazi vorbim despre noutati care sunt testate in versiune beta in momentul de fata, si vor fi oferite in curand. Deocamdata doar in aplicatia care va fi lansata pentru telefoanele iPhone vorbim despre aceste schimbari importante, nu si in cea pentru android, WhatsApp urmand a implementa si acolo noutatile in curand.

WhatsApp are in primul rand acest nou ecran de pornire implementat pentru iPhone in aceasta noua versiune beta, din el lipsind branding-ul special care ne reaminteste ca aplicatia a fost dezvoltata de catre Facebook. Aceasta imagine este vizibila in secunda imediat urmatoare apasarii pe iconita aplicatiei WhatsApp, deci daca acum exista doar o imagine alba cand o deschidem, in curand vom vedea si iconita platformei, ca sa nu uitam ce am deschis.

Noutati in WhatsApp, Iata ce se SCHIMBA pentru Telefoane

WhatsApp nu are doar atat implementat pentru iPhone, ci si o noua functie care permite ascunderea completa a sectiunii in care sunt vizibile statusurile de la persoanele pentru care nu mai dorim sa le vedem. Stiti probabil ca WhatsApp a implementat aceasta functionalitate pentru a nu mai vedea informatii de la persoanele de la care nu dorim sa vedem nimic, iar incepand cu o versiune viitoare a aplicatiei vom scapa complet de ele.

WhatsApp a facut deasemenea si o modificare pentru felul in care sunt afisate badge-urile pentru mesajele necitite din conversatiile, sau grupurile de conversatii, de la care am ales sa nu mai primim notificari. Daca pana acum vedeam in iconita aplicatiei badge-uri si pentru mesaje din acestea, insa WhatsApp vrea sa modifice functionalitatea aplicatiei astfel incat sa nu mai vedem absolut deloc badge-uri, ca si cum n-am fi primit notificari.

WhatsApp testeaza aceste noutati acum in versiune beta si le va lansa cat mai curand pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar o data clara nu a fost deocamdata furnizata.

This post was last modified on oct. 18, 2019, 9:06 PM 21:06

Disqus Comments Loading...