X

WhatsApp LANSEAZA o functie IMPORTANTA Promisa acum 6 LUNI

WhatsApp a lansat in sfarsit astazi o functie promisa acum 6 luni de zile de catre compania americana, ea fiind disponibila de acum pentru multi utilizatori de telefoane cu sistem de operare iOS si Android. Mai exact, incepand de astazi foarte multi utilizatori ai aplicatiilor pentru iOS si Android au disponibila in cadrul WhatsApp o functie care permite impiedicarea adaugarii lor automate la grupuri de conversatii din platforma fara acordul lor.

WhatsApp le ofera de acum utilizatorilor posibilitatea de a selecta ca in grupurile de conversatii sa poata fi adaugati de oricine, doar de catre contacte, ori doar de catre anumite contacte din agenda lor. Aceasta functie noua va impiedica orice alte persoane sa adauge pe oricine in grupurile de conversatii din WhatsApp, deci lumea nu va mai fi asaltata de mesaje pe care nu vrea sa le primeasca de la persoane complet necunoscute.

WhatsApp LANSEAZA o functie IMPORTANTA Promisa acum 6 LUNI

WhatsApp a promis acum 6 luni ca va lansa functia aceasta pentru utilizatorii din lumea intreaga, si a facut-o la inceput doar in India, unde are cam 300 de milioane de utilizatori activi lunar. Dupa ce a testat-o acolo timp de 6 luni de zile, o lanseaza pentru utilizatorii WhatsApp din intreaga lume, insa cu o schimbare importanta in ceea ce priveste restrictiile care impiedica orice fel de persoane sa adauge diversi utilizatori in cadrul grupurilor de conversatii.

WhatsApp a avut initial o functie care le permitea utilizatorilor sa impiedice total adaugarea lor in grupurile de conversatii, insa aceasta a fost inlocuita cu una care restrictioneaza doar anumite contacte din agenda. Aceasta schimbare reduce oarecum utilitatea functiei pentru WhatsApp, insa chiar si asa, utilizatorii pot impiedica adaugarea lor neautorizata in grupurile de conversatii de catre persoane pe care nu le-au cunoscut vreodata.

WhatsApp a implementat aceasta functie ca parte a masurilor de a aduce mai multa siguranta pentru platforma de mesagerie, dar ramane de vazut cand se va putea bucura toata lumea de schimbare.

This post was last modified on oct. 22, 2019, 9:00 PM 21:00

Disqus Comments Loading...