X

WhatsApp: Functia MAJORA care INTARZIE sa Apara in Romania

WhatsApp a avut zilele trecute lansata o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, insa din pacate ea intarzie sa apara si in Romania, fara vreo explicatie foarte clara. Cei de la WhatsApp au implementat pentru utilizatorii iOS si Android din intreaga lume o noua functie care permite blocarea adaugarii i ngrupurile de conversatii de catre anumite persoane pe care le alegem noi, insa deocamdata in Romania ea nu a fost lansata.

WhatsApp le permite oamenilor din lumea intreaga sa aleaga ca in grupurile de conversatii sa poata fi adaugati de catre oricine, de catre oricare dintre contacte, sau doar de catre unele dintre contacte. In timpul testarii acestei functii exista si optiunea ca nimeni sa nu ne poata adauga in grupurile de conversatii fara voia noastra, insa cei de la WhatsApp au decis sa elimine aceasta optiune, deci raman doar celelalte.

WhatsApp: Functia MAJORA care INTARZIE sa Apara in Romania

WhatsApp extinde foarte greu aceasta noua functie in diverse tari din intreaga lume, iar daca ea nu a ajuns inca in Romania, atunci tara noastra nu este prea importanta pentru cei de la Facebook. Asta e destul de normal din moment ce in Romania nu exista la fel de multi utilizatori WhatsApp precum in alte tari de pe glob, astfel ca lansarea unor noi functii importante nu este o prioritate pentru compania americana, din pacate pentru noi.

WhatsApp va avea fara discutie aceasta functie noua, dar ea este momentan distribuita pentru sutele de milioane de utilizatori din alte tari mult mai importante, astfel ca vom mai avea de asteptat. Cat, nimeni nu stie, dar daca ar fi sa-mi dau cu parerea, atunci as spune ca WhatsApp ne va mai tine in asteptare timp de cateva zile/saptamani, astfel ca intre timp va trebui sa acceptati sa fiti adaugati in orice fel de grupuri.

WhatsApp va mai lansa si alte functii foarte importante in urmatoarele saptamani, si luni, dar pentru fiecare in parte vom avea de asteptat, cine stie cat, pana cand va fi totul disponibil.

This post was last modified on oct. 24, 2019, 9:02 PM 21:02

Disqus Comments Loading...