X

WhatsApp: INCREDIBIL, Functia UIMITOARE la care NU Te-ai GANDIT Vreodata

WhatsApp are dezvaluita astazi o functie pe care chiar nimeni nu credea ca o va avea vreodata disponibila in aceasta aplicatie de mesagerie, si care este cu siguranta extrem de binevenita de catre foarte multi dintre utilizatori. In curand aplicatia WhatsApp va fi capabila sa redea trailerele pentru filmele si serialele care sunt disponibile in cadrul Netflix, ceva ce, din cate stiu eu, nu este posibil in vreo alta aplicatie de mesagerie in acest moment.

WhatsApp are implementata deja intr-o versiune beta a aplicatiei pentru iOS o functie speciala care permite introducerea de link-uri catre trailere de pe Netflix si vizualizarea lor de catre oricare dintre utilizatori. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum anume urmeaza sa arate aceasta noua functie din momentul in care va fi implementata pentru toata lumea, iar WhatsApp va permite redarea trailerelor exact precum a clipurilor video YouTube.

WhatsApp: INCREDIBIL, Functia UIMITOARE la care NU Te-ai GANDIT Vreodata

WhatsApp a facut aceasta implementare in secret, si ca o foarte mare surpriza, iar asta pentru ca [ana in momentul de fata nimeni nu a descoperit existenta acestei functionalitati in cadrul aplicatiei. Este totusi foarte interesant cum s-a luat decizia de a implementa in WhatsApp aceasta functie din moment ce Facebook are deasemenea un serviciu de streaming video in reteaua sa de socializare, chiar daca el este mult mai “mic” in importanta.

WhatsApp va prelua in mod automat informatii despre trailerul Netflix in momentul in care un utilizator va introduce un link intr-o conversatie, deci va fi vizibil tilul impreuna cu o scurta descriere pentru acel continut. Trailerele de pe Netflix pot fi redate in aplicatie inclusiv intr-o fereastra care poate fi mutata pe ecranul telefonului, deci aplicatia WhatsApp permite vizualizarea sa in timp ce discutam despre el cu persoana de la care l-am primit.

WhatsApp va avea aceasta functionalitate implementata in viitor, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand vor putea toti utilizatorii sa trimita link-uri de acest gen catre alte persoane.

This post was last modified on nov. 3, 2019, 9:04 AM 09:04

Disqus Comments Loading...