X

Samsung GALAXY FOLD 2 va fi Lansat mai DEVREME decat Credeam

Samsung GALAXY FOLD 2 este viitorul model de telefon pliabil pe care compania coreeana il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care actualul model este pus cu greu in distributie dupa o amanare lunga a lansarii. Samsung GALAXY FOLD 2 va fi totusi pus in vanzare in primavara anului viitor, mai exact in aprilie, cu mult mai devreme decat credea foarte multa lume, ceea ce poate fi totusi o veste foarte buna.

Samsung GALAXY FOLD 2 este in proces de dezvoltare la compania Samsung inca dinainte ca primul model sa fie pus in vanzare, iar asta pentru ca era nevoie de o rezolvare din timp a tuturor problemelor pentru modelul de a doua generatie. Chiar daca problemele din Samsung GALAXY FOLD 2 vor fi rezolvate, telefonul in sine va fi cu mult diferit in comparatie cu ceea ce vedem pentru actualul model pus in distributie de catre coreeni.

Samsung GALAXY FOLD 2 va fi Lansat mai DEVREME decat Credeam

Samsung GALAXY FOLD 2 urmeaza sa fie un telefon pliabil care nu va avea design-ul pe care il vedem in actuala generatie, ci va avea forma unui “telefon cu clapita”, deci va fi cu mult diferit fata de ceea a vazut multa lume pana acum. Pentru acest Samsung GALAXY FOLD 2, compania coreeana ar urma sa foloseasca si un nou tip de ecran, care este produs si folosind o tehnologie diferita, deci ar trebui aiba calitate mai buna pentru imagini, si nu numai.

Samsung GALAXY FOLD 2 va ramane in continuare cu un ecran din plastic, a carui mijloc va arata foarte urat dupa cateva plieri facute de catre utilizatori, deci aici lucrurile nu vor avea vreo rezolvare, din pacate pentru toata lumea. Aceasta problema nu va fi rezolvata in Samsung GALAXY FOLD 2, ea existand inclusiv in Huawei MATE X, sau oricare alt telefon pliabil existent, deci e nevoie de o tehnologie complet noua pentru a rezolva acest defect.

Samsung GALAXY FOLD 2 ar urma sa fie lansat in aprilie, dar asta numai daca nu vor mai exista iar probleme cu unitatile care vor fi oferite spre testare pentru jurnalisti.

This post was last modified on nov. 8, 2019, 7:15 PM 19:15

Disqus Comments Loading...