X

WhatsApp: Schimbarea PROASTA, o Veste BUNA pentru Telefoane

WhatsApp are astazi parte de o veste buna si de o schimbare proasta pentru telefoane, compania americana continuand cu modificarile pentru ca nu prea poate sa se mai opreasca in goana sa dupa noi utilizatori. Mai exact, vorbim astazi despre o veste foarte buna pentru cei care asteapta noul dark mode, iar asta pentru ca WhatsApp se apropie tot mai mult de lansarea sa, cel putin in cazul telefoanelor care au sistem de operare iOS.

WhatsApp are pregatita o buna parte din interfata pentru lansarea noului dark mode, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ca procesul de dezvoltare progreseaza asa cum trebuie, iar lansarea schimbarii nu e foarte departe. Exista foarte multi utilizatori care asteapta cu nerabdare lansarea acestui dark mode pentru iPhone, iar americanii par sa incerce sa grabeasca procesul de lansare, ceea ce in final ne va aduce exact ceea ce asteptam de foarte multa vreme.

WhatsApp: Schimbarea PROASTA, o Veste BUNA pentru Telefoane

WhatsApp are si o schimbare proasta pentru telefoane implementata in interfata aplicatiei, insa despre aceasta aflasem de ceva vreme, nu e tocmai nou, insa la putin timp dupa ce a fost anuntata, iata ca este implementata. Acum in cadrul aplicatiei WhatsApp va fi afisata in partea inferioara a interfetei un marcaj special care spune ca aplicatia apartine de compania Facebook, totul fiind o tentativa a americanilor de a ne aduce aminte de unde vine totul.

WhatsApp a fost cumparata de catre Facebook acum 5 ani de zile cu 19 miliarde de dolari, iar intre timp ei au tot incercat sa-si recupereze banii, si acum vor sa invete lumea cu faptul ca totul e doar un miraj. Facebook a avut numeroase probleme de-a lungul timpului, in timp ce WhatsApp a cam ramas distanta de ele, dar cei din Menlo Park vor sa lege serviciile pentru a mai castiga din increderea pierduta in fata utilizatorilor.

WhatsApp va fi marcata in totalitate, mai putin in interfata de chat, pentru ca toata lumea sa stie cine o intretine, astfel incat sa existe si mai multe suspiciuni cu privire la activitatea sa.

This post was last modified on dec. 1, 2019, 9:06 PM 21:06

Disqus Comments Loading...