X

Android 11: PRIMA Functie foarte IMPORTANTA Dezvaluita deja

Android 11 este urmatoarea versiune majora a sistemului de operare pentru telefoane, iar desi foarte mult timp ne desparte de lansarea sa, deja a fost dezvaluita una dintre functiile majore pe care compania Google vrea sa o implementeze pentru el. Vorbim despre o functie care in Android 11 va veni dupa ce timp de foarte multi ani a fost oferita inclusiv in telefoanele iPhone, dar iata ca tot ce e bun la Apple ajunge si la competitorii sai.

Android 11 urmeaza sa aiba modificata functia Airplane Mode, astfel incat aceasta sa nu mai dezactiveze in mod automat accesoriile care sunt conectate la telefoane si care redau sunete prin Bluetooth, ceea ce e o schimbare foarte serioasa. Practic, in momentul in care un utilizator decide sa activeze Airplane Mode in Android 11, sistemul de operare nu va mai bloca automat si redarea de sunete prin Bluetooth, ceea ce era oricum destul de stupid.

Android 11: PRIMA Functie foarte IMPORTANTA Dezvaluita deja

Android 11 are aceasta modificare importanta dezvaluita de catre inginerii Google care lucreaza la urmatorul update major al sistemului de operare, ei discutand modificarile si in forumuri publice, astfel ca lumea asteapta din timp ceea ce urmeaza sa primeasca. Modificarea pentru Android 11 este extrem de importanta deoarece ea le va permite celor care se afla in avioane sa asculte in continuare muzica la casti daca activeaza Airplane Mode.

Android 11 ar fi trebuit sa aiba aceasta functionalitate implementata de ceva vreme de catre cei de la Google, asa cum avem implementat ceva identic in iPhone de cativa ani, isa iata ca unele lucruri bune ajung totusi mai greu peste tot. Desigur ca la baza acestei probleme sta complexitatea sistemului de operare Android, cei de la Google incercand sa ofere cat mai multe functii noi cat pot de repede, iar asa Android 11 va avea in sfarsit si asta.

Android 11 va fi lansat in versiune beta prin martie, iar versiunea finala va ajunge in distributie pentru Google Pixel in august, dar restul utilizatorilor vor primi actualizarea doar cand vor dori si restul producatorilor sa o ofere.

This post was last modified on dec. 18, 2019, 11:33 AM 11:33

Disqus Comments Loading...