X

Orange, Telekom, RCS & RDS, Vodafone, REDUC Preturile pentru TOTI Clientii

Orange, Telekom, RCS & RDS, Vodafone sunt obligate ca de la 1 ianuarie 2020 sa reduca preturile pentru un serviciu pe care il ofera pentru toti clientii din Romania, iar aceasta este o veste foarte buna pentru toti romanii care sunt abonatii lor. Anuntul a fost facut de catre cei de la ANCOM, care au discutat cu reprezentantii operatorilor, si ajuns la un acord pentru reducerea tarifelor pentru apelurile telefonice, de la 0.84 eurocenti/minut la 0.76 eurocenti.

Orange, Telekom, RCS & RDS, Vodafone au fost de acord cu aceasta reducere de 10% pentru preturile apelurilor telefonice inca de acum cateva luni, ea fiind trimisa pentru avizare si de catre Comisia Europeana, care a fost deasemenea dea cord. Schimbarea este una care se va resimti si la nivel european, pana la finalul anului 2020 urmand a fi reduse si mai mult preturile apelurilor telefonice in toata Uniunea Europeana pentru clienti.

Orange, Telekom, RCS & RDS, Vodafone, REDUC Preturile pentru TOTI Clientii

Orange, Telekom, RCS & RDS, Vodafone si Lycamobile sunt obligate sa aplice noile tarife incepand cu data de 1 ianuarie 2020, acestia fiind cei mai importanti operatori de telefonie mobila din Romania in momentul de fata. Noul tarif stabilit dupa discutii cu ANCOM se va aplica pentru apelurile nationale si cele initiate din Spatiul Economic European, dar si pentru alte tari, daca nu exista tarife mai mari stabilite prin alte acorduri.

“Începând cu 1 ianuarie 2020, operatorii de telefonie mobilă care activează pe piaţa din România vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocenţi/minut, în scădere cu 10% față de 0,84 eurocenți/minut, cât este în prezent. Această măsură de reglementare a fost deja consultată cu industria din România şi a primit acum şi avizul Comisiei Europene.”

Orange, Telekom, RCS & RDS, Vodafone si Lycamobile au impreuna peste 30 de milioane de clienti intr-o tara cu 18 milioane de oameni, iar pentru toate abonamentele si optiunile de cartele prepay se va aplica aceasta modificare de preturi. Toata lumea se va bucura de ea incepand cu data de 1 ianuarie 2020, astfel ca daca aveti vreun abonament, sau optiune, cu minute nationale incluse, numarul acestora ar trebui sa creasca.

Orange, Telekom, RCS & RDS, Vodafone si Lycamobile n-au inceput deocamdata sa isi notifice clientii in legatura cu aceasta modificare, insa cel mai probabil urmeaza sa o faca in perioada urmatoare, avand in vedere cat de importanta este.

This post was last modified on dec. 20, 2019, 12:01 PM 12:01

Disqus Comments Loading...