X

Facebook Messenger te va ENERVA cu Aceasta Functie pe Telefoane

Facebook Messenger pregateste o noua functie care cu siguranta va enerva foarte multa lume, si din pacate pentru multi dintre cei care credeau ca nu vor mai avea parte de schimbari proaste, iata ca acest lucru se va intampla totusi. Mai exact, pentru Facebook Messenger este pregatita o noua functie care le va permite oamenilor sa inceapa conversatii mult mai usor din aproape orice interfata a aplicatiei din telefoane, dupa cum puteti vedea si mai jos.

Facebook Messenger va afisa acel buton in interfata de chat peste toate mesajele pe care le avem primite, el fiind gandit pentru a fi vizibil mereu in primul ecran din aplicatie, indiferent daca glisam pe ecran, sau nu. Cei de la Facebook sunt interesati sa convinga mai multi oameni sa trimita mai multe mesaje prin intermediul aplicatiei lor, iar asta inseamna ca implementeaza functii stupide, pe care multi le vor critica, mai ales ca nu le pot opri cumva.

Facebook Messenger implementeaza un nou buton enervant

Nou buton de chat din aplicatia Facebook Messenger.

Facebook Messenger nu va permite ascunderea acestui buton prin vreo setare care sa fie disponibila in aplicatie, deci va trebui sa va obisnuiti cu faptul ca in partea dreapta jos a ecranului el va fi mereu vizibil. Nu exista vreun motiv logic pentru ca acel buton sa fie prezent in interfata Facebook Messenger in momentul de fata, iar asta deoarece oamenii care vor sa inceapa conversatii noi stiu de unde sa o faca, si nu au nevoie de asa ceva.

Facebook Messenger are aproape 2 miliarde de oameni care folosesc aplicatia de mesagerie in intreaga lume in momentul de fata, iar in momentul in care functia va fi lansata la nivel global, toti o vor avea. Desi cei de la Facebook Messenger o testeaza acum, aparent, doar in versiunea pentru iOS, ea va ajunge fara discutie inclusiv in telefoanele Android, astfel ca nu veti scapa de ea acolo, deci nu va ganditi la asa ceva acum.

Facebook Messenger nu are deocamdata prezentata vreo posibila data la care functia va fi lansata in mod oficial, astfel ca ramane sa vedem cand va fi totul disponibil pentru utilizatori, si atunci va incepe “distractia”.

This post was last modified on dec. 10, 2019, 10:17 AM 10:17

Disqus Comments Loading...