X

iOS 13.3: Vestea GROZAVA pentru TOATE Telefoanele iPhone

iOS 13.3 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar astazi vorbim despre o prima veste grozava in ceea ce priveste telefoanele iPhone ale americanilor. Mai exact, un prim test pentru autonomia bateriei pentru iOS 13.3, in comparatie cu iOS 13.2.3, ne arata ca lucrurile s-au imbunatatit.

iOS 13.3 aduce cu pana la 39 de minute in plus pentru autonomia bateriei telefoanelor iPhone, in acest test, o durata de utilizare lunga, care in multe cazuri va conta. Cei de la Apple n-au spus absolut nimic in legatura cu o eventuala imbunatatire a autonomiei bateriei telefoanelor iPhone in iOS 13.3, dar iata ca s-a intamplat asta.

iOS 13.3 creste autonomia bateriei telefoanelor iPhone, care au fost testate, aproape in totalitate, exceptie facand iPhone SE, acolo unde se pare ca autonomia a scazut. Diferenta este totusi de doar un minut intre iOS 13.3 si iOS 13.2.3, deci e posibil sa fie vorba doar despre o variatie normala pentru asemenea teste.

iOS 13.3 imbunatateste atat de mult autonomia bateriei incat e destul de greu sa nu iei decizia de a instala actualizarea in momentul de fata pe iPhone. Desigur ca fiecare decide ce vrea sa faca, si nu v-as recomanda sa faceti deocamdata update la iOS 13.3, insa cand veti face, ar trebui sa aveti autonomie mai buna pentru baterie.

Disqus Comments Loading...