X

Huawei: LOVITURA foarte DURA de la un Partener IMPORTANT

Huawei are in mod surprinzator parte de o lovitura foarte dura de la un partener foarte important care cu doar o saptamana in urma isi arata sustinerea surprinzatoare pentru compania chinezeasca. Vorbim despre grupul Telefonica, acesta anuntand saptamana trecuta ca va folosi in Germania echipamente 5G de la Huawei daca ele nu vor fi interzise de catre Guvern, insa acum anunta ca in Spania va limita sever utilizarea acestora in retelele 5G.

Huawei are parte de o veste neasteptat de proasta intr-o tara foarte mare care are nevoie de multe echipamente 5G pentru viitoarele retele, iar cum Telefonica este cel mai mare operator de acolo, anuntul e foarte important. Vestea de la Telefonica vine totusi la cateva saptamani dupa ce armata de acolo a decis sa interzica folosirea telefoanelor Huawei de catre angajatii sai din cauza problemelor de securitate pe care acestea le-ar avea in acest moment.

Huawei: LOVITURA foarte DURA de la un Partener IMPORTANT

Huawei are parte de o veste foartea proasta de la al patrulea cel mai mare grup de telecomunicatii din Europa, si e foarte posibil ca ea sa fie aplicata inclusiv in alte tari in care grupul este activ in momentul de fata. Telefonica a folosit exclusiv echipamente de la Huawei pentru retelele sale 4G din Spania si Germania, si acum renunta aproape complet la ele, deci chinezii pierd vanzari serioase catre un partener foarte important, si totul din cauza lui Donald Trump.

“Telefonica din Spania intenționează să reducă drastic cantitatea de echipamente pe care le cumpără de la gigantul tehnologic chinez Huawei pentru nucleul rețelelor sale mobile de nouă generație din Europa. Al patrulea grup de telecomunicații din Europa va cumpăra de la mai mulți furnizori diferite piese din cea mai sensibilă parte a infrastructurii sale.”

Huawei are parte de anunturi facute de catre partenerii sai, fara ca guvernele tarilor in care aceste grupuri activeaza sa fi interzis in mod explicit echipamentele 5G create de catre compania chinezeasca. In ciuda acestui lucru, este foarte clar faptul ca decizia este una politica, deci Huawei este tot o victima a razboiului dintre SUA si China, iar tot ceea ce s-a facut pana acum nu mai poate fi intorz, reputatia companiei fiind deja patata de catre americani.

Huawei are parte de tot mai multi parteneri care anunta ca vor sa renunte la colaborarea cu ei, sau ca nu sunt siguri daca vor sa continue pana la clarificarea situatiei in Europa, Deutsche Telekom si Telefonica fiind printre ei.

This post was last modified on dec. 17, 2019, 7:22 PM 19:22

Disqus Comments Loading...