X

WhatsApp Lanseaza 3 NOI FUNCTII in Aplicatia pentru Telefoane

WhatsApp lanseaza 3 noi functii pentru aplicatia folosita pe sute de milioane de telefoane din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce trebuia sa se intample mai devreme, sau mai tarziu, insa e bine ca se intampla mai devreme. Vorbim despre functii care sunt oferite in aplicatia pentru iOS de catre cei de la WhatsApp, ele fiind implementate impreuna cu suport pentru iOS 13, iar asta pentru ca aplicatia trebuie sa functioneze fara probleme.

WhatsApp implementeaza in primul rand suport pentru Haptic Touch, noul sistem de interactiune prin apasari indelungate cu telefoanele iPhone, el inlocuind 3D Touch dupa ce modulul fizic a fost eliminat din telefoane. Interfata pentru noul meniu al Haptic Touch al WhatsApp este implementat intr-un mod diferit fata de ceea ce exista acum in iOS, astfel ca vom avea parte de o schimbare destul de mare, ceea ce in final nu este chiar atat de rau.

WhatsApp Lanseaza 3 NOI FUNCTII in Aplicatia pentru Telefoane

WhatsApp are deasemenea implementat suport pentru o alta functie foarte importanta din iOS 13, mai exact cea denumira Low Data Mode

, ea permitand reducerea consumului de date din telefoane cand folosim orice aplicatii. WhatsApp are implementat suport pentru ea incepand cu noua versiune care este in lucru, iar traficul de internet pe care il facem in cadrul aplicatiei ar trebui sa fie cu mult redus daca aceasta functie a activa in iOS 13.

WhatsApp are in final o a treia functie noua, aceasta permitand selectarea aplicatiei din meniul de partajare de informatii din iOS, ea fiind listata printre cele care au implementat suport pentru acest sistem. Asta inseamna ca atunci cand selectam o poza, un fisier, etc, dintr-o alta aplicatie, si avem afisat meniul de partajare a informatiilor, vom avea optiunea e a alege WhatsApp pentru a trimite mai usor si mai rapid acele fisiere, sau date.

WhatsApp are implementat suport pentru iOS 13 si aceste noi functii chiar de acum in versiune beta, iar versiunea finala cu aceste noutati va fi cel mai probabil lansata undeva prin 2020 de catre compania americana.

This post was last modified on dec. 19, 2019, 9:16 PM 21:16

Disqus Comments Loading...