X

Apple: Aplicatia GRAUITA in a Doua Zi de Craciun pentru iPhone, iPad

Pentru a doua zi de Craciun cei de la Apple au o alta aplicatie oferita gratuit pentru clientii care folosesc iPhone, iPad, iPod Touch in intreaga lume. Vorbim despre o Tricia Crack 2, o aplicatie pe care cei de la Apple o ofera pentru cei carora le plac jocurile in care pot afla si foarte multe informatii pentru cultura lor generala.

Trivia Crack 2 va permite sa concurati cu oricare dintre prietenii vostri, sau membrii familiei, pentru a vedea care dintre voi are o cultura genera mai bogata.. Aplicatia Trivia Crack 2 poate fi descarcata gratuit doar astazi din App Store, iar daca sunteti interesati de ea, o puteti instala prin aceasta pagina pe iDevice-uri.

Iata si cateva detalii despre aplicatia Trivia Crack 2 :

  • ÎNCĂRCĂȚI-ȚI AFACERILE TU ** Îndemnează-ți prietenii și familia la o competiție banală și dovedește-ți cât de deștept ești!
  • TRENEAZĂ-ȚI CREIERUL ** Cine spune că banii nu sunt utili? Vă veți menține creierul ascuțit cu Trivia Crack 2. Avem mii de întrebări banale provocatoare pentru dvs.!
  • COLECTAȚI CARACTERE ** Colectați personajele noastre originale pentru a vă nivela și a câștiga premii uimitoare!
  • VENIȚI UN EXPERT TRIVIA ** Răspundeți la întrebări din cele 6 categorii ale noastre: Artă, Știință, Istorie, Divertisment, Sport și Geografie și arată cât de inteligent sunteți!
  • CREAȚI-ȚI ECHIPA PROPRIĂ ** Alătură-te unei echipe de experți Trivia sau creează-ți propriul și urcă în clasament. O mulțime de premii așteaptă!
  • Grafice complet reînnoite ** Bucurați-vă de animațiile și mediile noastre frumoase, cu culori mai clare ca niciodată!

This post was last modified on dec. 26, 2019, 8:17 AM 08:17

Disqus Comments Loading...