X

Huawei MATE X are PROBLEMA PENIBILA din Samsung GALAXY Fold

Huawei MATE X a fost lansat in toamna acestui an de catre compania Huawei, insa doar in China, si alte zone din Asia, iar asta pentru ca nu-l poate vinde cu aplicatiile si serviciile furnizate de catre Google. Fara aceste aplicatii si servicii de la Google, Huawei MATE X nu poate avea succesul pe care il doreste compania Huawei, si nici macar nu l-a avut, iar mai jos puteti vedea o problema care nu e noua pentru telefoanele pliabile, ci doar pentru Huawei.

Huawei MATE X are un ecran care se strica in exact acelasi mod precum cel pe care l-am vazut in cazul Samsung GALAXY Fold inainte ca lansarea telefonului pliabil sa fie amanata de catre coreeni, in aprilie. Practic, daca intra mizerie, sau orice fel de alt obiect mic intre ecran si balamaua acestuia, la pliere el era distrus, si ceva similar vedem aici inclusiv pentru Huawei MATE X, insa se pare ca Huawei n-a descoperit problema la time.

Huawei MATE X are PROBLEMA PENIBILA din Samsung GALAXY Fold

Huawei MATE X este un telefon care pana acum n-a avut prezentate probleme de acest gen, iar in acest caz nu a fost oferita vreo explicatie cu privire la ceea ce s-a intamplat in cazul clientului afectat. Separat de patrunderea prafului, sau a unor obiecte de foarte mici dimensiuni intre ecran si balama, nu prea exista alta explicatie pentru aceasta problema, iar asta deoarece acest telefon Huawei MATE X arata exact la fel ca telefoanele Samsung GALAXY Fold stricate in trecut.

Huawei MATE X nu a fost vandut in cantitati prea mari, si a inregistrat vasta majoritate a vanzarilor in China, deci e normal sa nu prea existe dovezi ale problemelor sale, deoarece acolo informatia e controlata de stat. In momentul in care Huawei MATE X va fi lansat global, daca se va intampla asta, vom afla mai multe despre cat de mare e problema cu aceaste ecrane, si se pare sa nu e deloc ceva care sa poata fi neglijat de catre consumatori.

Huawei MATE X va avea deasemenea un succesor, care va fi pus in distributie in primavara anului 2020, insa desigur ca nu se stie clar cand, dar e posibil ca Huawei P40 Pro sa fie lansat inaintea sa.

This post was last modified on dec. 28, 2019, 3:50 PM 15:50

Disqus Comments Loading...