X

Windows 10: SCHIMBARE MAJORA Confirmata OFICIAL de Microsoft

Windows 10 are o schimbare extrem de importanta confirmata in mod oficial de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, si vedem intr-un final o schimbare mare, in bine, facuta de catre americani pentru noi. Mai exact, Windows 10 are confirmata in sfarsit o schimbare menita sa faca mai sigura si mai simpla actualizarea driverelor pentru calculatoarele noastre, un proces care uneori are drept efect PC-uri care ajung sa fie blocate, stricate, etc.

Windows 10 are detaliate de catre Microsoft intr-un nou document cateva schimbari cheie pentru felul in care sunt distribuite driverele prin intermediul sistemului sau intern de distributie a update-urilor. Cei de la Microsoft vor separa actualizarile necesare de cele optionale pentru calculatoare, acestea urmand a fi listate de catre Windows 10 in sectiuni separate, astfel incat oamenii sa nu le faca impreuna cu celelalte, ci doar daca e nevoie.

Windows 10: SCHIMBARE MAJORA Confirmata OFICIAL de Microsoft

Windows 10 va avea deasemenea facuta o alta modificare pentru sistemul de distributie, astfel incat partenerii celor de la Microsoft sa poata cere blocarea distributiei unui driver cat altul e pregatit pentru a fi oferit. Cei de la Microsoft pot bloca intre 30 – 60 de zile distributia unui driver pentru cei care folosesc Windows 10, timp in care problemele cu versiunea stricata sa fie rezolvate de catre compania care a creat respectivul driver pentru PC-uri.

“Recent, când o actualizare a driverului este lansată alături de actualizări ale sistemului de operare, aceasta a dus la o experiență slabă și a avut un impact semnificativ asupra utilizatorilor finali. Dacă există probleme cunoscute pentru actualizarea funcționalității și compatibilitatea șoferului, partenerii pot solicita actualizarea funcțiilor pentru atenuarea blocului în timp ce o actualizare a șoferului compatibilă este validat și postat în WU.”

Windows 10 a avut extrem de multe probleme de-a lungul timpului cu drivere care au blocat calculatoarele, insa se pare ca acum s-a ajuns la un punct in care cei de la Microsoft au decis intr-un final ca e timpul sa actioneze. Microsoft a modificat inclusiv felul in care distribuie actualizarile principale pentru Windows 10, astfel ca oamenii nu vor mai fi nevoiti sa instaleze update-uri cu probleme mari, acestea fiind blocate mult mai usor decat in trecut.

Windows 10 are aceste modificari implementate acum de catre Microsoft, iar din moment ce totul e facut din serverele sale, activarea poate fi facuta pentru toata lumea fara vreun update major pentru sistemul de operare, cel putin partial.

This post was last modified on ian. 11, 2020, 4:07 PM 16:07

Disqus Comments Loading...